Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sul Klikks GIO FC Għaxaq Tal-Grigal
343 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Darmanin speelt de bal door. Florenza is nu in balbezit. Florenza passt de bal met de wreef. Lanfranco is nu in balbezit. Lanfranco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Sammut is nu in balbezit. Sammut passt de bal in één keer door. Gambin rent richting de bal. Privitera onderschept slim de pass. Privitera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gambin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pulo komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Musu draait met de bal, schiet en ... Cefai kopt de bal weg. Klungelig pakt Pulis de bal. Musu is nu in balbezit. Musu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Inglott kopt de bal weg. Musu bereikt de bal nog maar net als eerste. Musu schiet op doel. De Marco probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Cefai de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Għaxaq Tal-Grigal 0:1

28e minuut.
Laus kan de bal niet met de borst controleren. Inglott bereikt de bal nog maar net als eerste. Inglott speelt de bal door. Miceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Miceli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Musu rent richting de bal. Musu probeert naar een medespeler te passen. Ghio probeert naar een medespeler te passen. Miceli is nu in balbezit. Miceli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sul Klikks GIO FC - Għaxaq Tal-Grigal 1:1

31e minuut.
Inworp. Ghio met een snelle inworp. Laus kan de bal niet met de borst controleren. Leone rent richting de bal. Leone geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ghio rent richting de bal. Ghio probeert naar een medespeler te passen. Lanfranco is nu in balbezit. Musu is nu in balbezit. Musu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Darmanin is nu in balbezit. Inglott onderschept slim de pass. Inglott geeft een hoge lob. Lanfranco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanfranco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sul Klikks GIO FC 57%, Għaxaq Tal-Grigal 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sul Klikks GIO FC - Għaxaq Tal-Grigal 1:1

48e minuut.
Adami geeft de bal voor. Pitre` is nu in balbezit. Pitre` geeft de bal voor. Lanfranco rent richting de bal. Lanfranco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghio onderschept slim de pass. Ghio speelt de bal door. Lanfranco is nu in balbezit. Lanfranco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pulo met een sublieme pass. Klungelig pakt Mercieca de bal. Sammut rent richting de bal. Miceli verovert de bal door een tackle van achteren. Miceli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Privitera geeft een hoge lob. Spiteri geeft een hoge lob. Ghio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghio geeft een lange en hoge pass. Pulo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mercieca kopt de bal weg. Ventura bokst de bal weg.

63e minuut.
Ventura met een harde bal richting middenveld. Ghio rent richting de bal. Ghio passt de bal met de wreef. Lanfranco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanfranco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Laus onderschept slim de pass. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone passt de bal in één keer door. Miceli is nu in balbezit. Miceli haalt uit met een fantastische trap. Ventura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De Marco trapt de bal weg. Pitre` is nu in balbezit. Pitre` probeert naar een medespeler te passen. Musu is nu in balbezit. Musu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Leone is nu in balbezit. Leone geeft een hoge lob. Mercieca bereikt de bal nog maar net als eerste. Miceli verovert de bal door een tackle van achteren. Miceli draait met de bal, schiet en ... Ventura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Musu geeft de bal voor. Cefai bereikt de bal nog maar net als eerste. Cefai geeft een lange en hoge pass. Florenza kopt de bal weg. Daar is Lanfranco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lanfranco kan de bal niet met de borst controleren. Lanfranco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sul Klikks GIO FC - Għaxaq Tal-Grigal 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sul Klikks GIO FC 50%, Għaxaq Tal-Grigal 50%.
Sul Klikks GIO FC - Għaxaq Tal-Grigal 1:2