Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Għajn Tuffieħa Regatta Club Mellieħa Kings
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Degiovanni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felice rent richting de bal. Axisa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Felice raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Felice neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Mellieħa Kings 1:0

3e minuut.
Inworp. Pitre` met de inworp. Axisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice onderschept slim de pass. Felice draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Felice speelt de bal door. Axisa is nu in balbezit. Cassar Torreggiani onderschept slim de pass. Felice is nu in balbezit. Felice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Mellieħa Kings 2:0

17e minuut.
Felice passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cassar Torreggiani de bal. Manche` rent richting de bal. Cassar Torreggiani onderschept slim de pass. Cassar Torreggiani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Clews verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Fonk kopt de bal weg. Manche` heeft problemen om de bal te vangen. Cassar Torreggiani rent richting de bal. Cassar Torreggiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Mellieħa Kings 3:0

29e minuut.
Fonk passt de bal in één keer door. Pitre` rent richting de bal. Pitre` speelt de bal door. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Tanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Mellieħa Kings 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għajn Tuffieħa Regatta Club 35%, Mellieħa Kings 65%.
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Mellieħa Kings 3:1

60e minuut.
Pulis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bencini met de inworp. Degiovanni rent richting de bal. Degiovanni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Mellieħa Kings 3:2

72e minuut.
Manche` passt de bal met de wreef. Speranza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Young. Young krijgt een gele kaart. Speranza roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Speranza kan niet meer verder spelen. Tabone komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Felice is nu in balbezit. Felice met een sublieme pass. Buttigieg met een sublieme pass. Cassar Torreggiani rent richting de bal. Cassar Torreggiani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Stafrace is nu in balbezit. Stafrace geeft een lange en hoge pass. Felice is nu in balbezit. Felice haalt uit met een fantastische trap. German probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għajn Tuffieħa Regatta Club 41%, Mellieħa Kings 59%.
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Mellieħa Kings 3:2