Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUFC Torrite United
mhawx aqwa Tactiek attFS
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
41.4 gemiddelde waardering 45.7
good Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Sobbe neemt de hoekschop. Klungelig pakt Busietta de bal. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak schiet op doel. Ghigo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFC - Torrite United 1:0

20e minuut.
Porsche rent richting de bal. Vincenti verovert de bal door een tackle van achteren. Carlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti verovert de bal door een tackle van achteren. Vincenti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ivanišević is nu in balbezit. Ivanišević geeft een hoge lob. Lofaro heeft problemen om de bal te vangen. Adamiak rent richting de bal. Adamiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Darmanin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borisov met een snelle inworp. Sobbe rent richting de bal. Sobbe geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Griscti Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Griscti Soler probeert naar een medespeler te passen. Sultana probeert naar een medespeler te passen. Soler rent richting de bal. Soler geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Busietta bereikt de bal nog maar net als eerste. Busietta geeft een hoge lob. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory schiet op doel. Ginuis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MUFC - Torrite United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFC 44%, Torrite United 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MUFC - Torrite United 1:1

46e minuut.
Sultana probeert naar een medespeler te passen. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler passt de bal zonder na te denken. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Borisov kopt de bal weg. Sobbe is nu in balbezit. Griscti Soler speelt de bal door. Sobbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobbe geeft een lange en hoge pass. Ghigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Griscti Soler is nu in balbezit. Ivanišević onderschept slim de pass. Ivanišević passt de bal in één keer door. Adamiak rent richting de bal. Adamiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tropea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tropea haalt uit met een fantastische trap. Ghigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adamiak rent richting de bal. Adamiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFC - Torrite United 2:1

81e minuut.
Borisov rent richting de bal. Carlier speelt de bal door. Sobbe is nu in balbezit. Sobbe geeft een hoge lob. Adamiak krijgt zijn hoofd ertegen. Ghigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Gregory is nu in balbezit. Łoskot onderschept slim de pass. Łoskot geeft een hoge lob. Carlier is nu in balbezit. Carlier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Soler passt de bal met de wreef. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti haalt uit met een fantastische trap. Ginuis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFC 45%, Torrite United 55%.
MUFC - Torrite United 2:1