Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kavallieri Demons Gozzies F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Fsadni passt de bal in één keer door. Daar is Padovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padovani passt de bal in één keer door. Caruana rent richting de bal. Caruana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kavallieri Demons - Gozzies F.C 0:1

12e minuut.
Casha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiteni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiteni passt de bal zonder na te denken. Puli is nu in balbezit. Puli schiet op doel. Zimermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Amato heeft problemen om de bal te vangen. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salafia neemt de hoekschop. Paal!

23e minuut.
Lia verovert de bal door een tackle van achteren. Lia speelt de bal door. Henwood is nu in balbezit. Puli is nu in balbezit. Puli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kavallieri Demons - Gozzies F.C 1:1

26e minuut.
Casha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiteni onderschept slim de pass. Met opzet legt Grima zijn tegenspeler op de grond. Grima krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caruana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassar Torreggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruana onderschept slim de pass. Caruana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kavallieri Demons - Gozzies F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kavallieri Demons 56%, Gozzies F.C 44%.
Kavallieri Demons - Gozzies F.C 1:2

47e minuut.
Ghigo geeft de bal voor. Grima is nu in balbezit. Puli verovert de bal door een tackle van achteren. Puli draait met de bal, schiet en ... Zimermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kavallieri Demons - Gozzies F.C 2:2

58e minuut.
Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerafa verovert de bal door een tackle van achteren. Zerafa probeert naar een medespeler te passen. Fsadni is nu in balbezit. Fsadni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Casha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiteni onderschept slim de pass. Grima bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fiteni zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Ghigo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puli rent richting de bal. Puli haalt uit met een fantastische trap. Zimermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Henwood rent richting de bal. Henwood geeft een lange en hoge pass. Padovani kopt de bal weg. Fsadni is nu in balbezit. Fsadni schiet op doel. Ganado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kavallieri Demons - Gozzies F.C 2:3

67e minuut.
Ganado probeert naar een medespeler te passen. Henwood kopt de bal weg. Klungelig pakt Fsadni de bal. Caruana bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruana haalt uit met een fantastische trap. Ganado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kavallieri Demons 44%, Gozzies F.C 56%.
Kavallieri Demons - Gozzies F.C 2:3