Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Għajn Tuffieħa Regatta Club Sul Klikks GIO FC
Normal Tactiek 343
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Demartino met een sublieme pass. Felice rent richting de bal. Adami rent richting de bal. Felice onderschept slim de pass. Felice haalt uit met een fantastische trap. De Marco bokst de bal weg.

17e minuut.
Saliba kopt de bal weg. Tanti probeert naar een medespeler te passen. Stafrace kopt de bal weg. Felice is nu in balbezit. Felice draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Demartino passt de bal met de wreef. Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice passt de bal in één keer door. Cassar Torreggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassar Torreggiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Sul Klikks GIO FC 1:0

31e minuut.
Stafrace passt de bal met de wreef. Darmanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmanin passt de bal met de wreef. Miceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Miceli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fonk kopt de bal weg. Cassar Torreggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassar Torreggiani passt de bal in één keer door. Felice is nu in balbezit. Felice haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għajn Tuffieħa Regatta Club 38%, Sul Klikks GIO FC 62%.
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Sul Klikks GIO FC 1:0

56e minuut.
Pulis is nu in balbezit. Pulis geeft een hoge lob. Sansone kopt de bal weg. Felice rent richting de bal. Felice haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cefai geeft de bal voor. Inworp. Sansone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pulis geeft een lange en hoge pass. Pulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice verovert de bal door een tackle van achteren. Cassar Torreggiani rent richting de bal. Cassar Torreggiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Adami geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stafrace met een snelle inworp. Fonk probeert de bal met de borst te controleren. Fonk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Debono probeert naar een medespeler te passen. Cassar Torreggiani rent richting de bal. Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice schiet op doel. Cefai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Sul Klikks GIO FC 2:0

82e minuut.
Miceli speelt de bal door. Cassar Torreggiani heeft problemen om de bal te vangen. Laus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassar Torreggiani verovert de bal door een tackle van achteren. Cassar Torreggiani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għajn Tuffieħa Regatta Club 28%, Sul Klikks GIO FC 72%.
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Sul Klikks GIO FC 2:0