Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tigers Club Kavallieri Demons
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Puli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grillo. Puli raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gonzi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gatt probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fenech Adami heeft problemen om de bal te vangen. Gordon rent richting de bal. Fenech Adami onderschept slim de pass. Fenech Adami geeft een hoge lob. Young springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ghigo probeert de bal aan de voet te houden. Ghigo geeft een hoge lob. Puli kopt de bal weg. Fiteni rent richting de bal. Fiteni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Kavallieri Demons 0:1

22e minuut.
Gordon probeert naar een medespeler te passen. Ghigo speelt de bal door. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Puli bereikt de bal nog maar net als eerste. Puli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Kavallieri Demons 0:2

32e minuut.
Ciscaldi is nu in balbezit. Ciscaldi speelt de bal door. Fenech Adami probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Young de bal. Young schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lia passt de bal in één keer door. Gatt verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fiteni zal de hoekschop nemen. Gordon kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers Club 45%, Kavallieri Demons 55%.
Blue Tigers Club - Kavallieri Demons 0:2

46e minuut.
Puli passt de bal in één keer door. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young haalt uit met een fantastische trap. Cassar Torreggiani probeert de bal aan de voet te houden. Ganado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Ciscaldi met een snelle inworp. Fenech Adami geeft een lange en hoge pass. Theuma is nu in balbezit. Theuma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Kavallieri Demons 1:2

63e minuut.
Fenech Adami passt de bal met de wreef. Gonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo rent richting de bal. Grillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon speelt de bal door. Dougall is nu in balbezit. Dougall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Tigers Club - Kavallieri Demons 2:2

73e minuut.
Amato probeert naar een medespeler te passen. Gonzi rent richting de bal. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougall rent richting de bal. Dougall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lia rent richting de bal. Dougall verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon rent richting de bal. Dougall verovert de bal door een tackle van achteren. Dougall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Kavallieri Demons 3:2

89e minuut.
Young heeft problemen om de bal te vangen. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Young maakt een afschuwelijke overtreding. Young krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers Club 48%, Kavallieri Demons 52%.
Blue Tigers Club - Kavallieri Demons 3:2