Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tigers Club Torrite United
Normal Tactiek attFS
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten solid
poor Passen good
weak Verdedigen average


6e minuut.
Formosa probeert naar een medespeler te passen. Chircop rent richting de bal. Chircop passt de bal zonder na te denken. Refalo rent richting de bal. Refalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Grillo verovert de bal door een tackle van achteren. Grillo passt de bal in één keer door. Young is nu in balbezit. Young haalt uit met een fantastische trap. Ghigo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Torrite United 1:0

9e minuut.
Fenech Adami probeert de bal met de borst te controleren. Formosa is nu in balbezit. Fenech Adami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fenech Adami krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente passt de bal in één keer door. Dougall rent richting de bal. Young rent richting de bal. Young schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Soler passt de bal met de wreef. Formosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Formosa passt de bal in één keer door. Refalo is nu in balbezit. Refalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Tigers Club - Torrite United 1:1

15e minuut.
Formosa verovert de bal door een tackle van achteren. Formosa met een sublieme pass. Daar is Carbonaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonaro geeft een hoge lob. Refalo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Grillo rent richting de bal. Soler onderschept slim de pass. Soler geeft de bal voor. Refalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Refalo schiet op doel. Francalanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Dougall heeft problemen om de bal te vangen. Friggieri probeert naar een medespeler te passen. Refalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Refalo draait met de bal, schiet en ... Francalanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Torrite United 1:2

24e minuut.
Theuma rent richting de bal. Theuma probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Chircop met de inworp. Soler geeft een lange en hoge pass. Francalanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Refalo is nu in balbezit. Refalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Torrite United 1:3

26e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler geeft de bal voor. Gatt heeft problemen om de bal te vangen. Refalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Refalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Formosa de bal. Friggieri rent richting de bal. Friggieri passt de bal zonder na te denken. Refalo rent richting de bal. Refalo haalt uit met een fantastische trap. Francalanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Darmanin met de inworp. Chircop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chircop met een sublieme pass. Formosa rent richting de bal. Formosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Carbonaro is nu in balbezit. Carbonaro met een sublieme pass. Refalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Refalo haalt uit met een fantastische trap. Francalanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Torrite United 1:4

39e minuut.
Gatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatt geeft een hoge lob. Busietta kopt de bal weg. Formosa is nu in balbezit. Formosa draait met de bal, schiet en ... Francalanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Busietta kopt de bal weg. Carbonaro kan de bal niet met de borst controleren. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonaro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fenech Adami is nu in balbezit. Friggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Friggieri passt de bal met de wreef. Refalo rent richting de bal. Refalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Torrite United 1:5

45e minuut.
Refalo is nu in balbezit. Refalo passt de bal zonder na te denken. Fenech Adami rent richting de bal. Formosa verovert de bal door een tackle van achteren. Formosa schiet op doel. Paal! Refalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Refalo schiet op doel. Francalanza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Torrite United 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers Club 72%, Torrite United 28%.
Blue Tigers Club - Torrite United 1:6

50e minuut.
Busietta probeert naar een medespeler te passen. Refalo is nu in balbezit. Refalo passt de bal zonder na te denken. Soler rent richting de bal. Soler geeft de bal voor. Francalanza bokst de bal weg.

51e minuut.
Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerada geeft een lange en hoge pass. Formosa heeft problemen om de bal te vangen. Formosa haalt uit met een fantastische trap. Rizzo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Formosa is nu in balbezit. Formosa passt de bal met de wreef. Refalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Refalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Torrite United 1:7

54e minuut.
Klungelig pakt Fenech Adami de bal. Formosa rent richting de bal. Refalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Formosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Formosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Torrite United 1:8

56e minuut.
Refalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Formosa is nu in balbezit. Refalo is nu in balbezit. Formosa rent richting de bal. Formosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Lofaro komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Doeltrap. Gregory komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Vincenti komt het veld opgelopen. Coleiro komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gregory is nu in balbezit. Gregory passt de bal in één keer door. Refalo heeft problemen om de bal te vangen. Refalo draait met de bal, schiet en ... Francalanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Torrite United 1:9

66e minuut.
Gatt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coleiro is nu in balbezit. Coleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Torrite United 1:10

72e minuut.
Coleiro speelt de bal door. Daar is Refalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Refalo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Refalo kan niet meer verder spelen. Fenech Adami komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Coleiro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Torrite United 1:11

73e minuut.
Daar is Rizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenech Adami rent richting de bal. Rizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Coleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Coleiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Friggieri speelt de bal door. Fenech Adami is nu in balbezit. Rizzo onderschept slim de pass. Coleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Coleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Lofaro onderschept slim de pass. Gregory met een sublieme pass. Friggieri geeft een hoge lob. Fenech Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech Adami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers Club 77%, Torrite United 23%.
Blue Tigers Club - Torrite United 1:11