Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Another Love Sul Klikks GIO FC
Normal Tactiek 343
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.7
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Pulis onderschept slim de pass. Clews bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulis onderschept slim de pass. Muscut Azzopardi is nu in balbezit. Muscut Azzopardi draait met de bal, schiet en ... De Marco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Sapienza probeert de bal aan de voet te houden. Laus rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Sapienza ... Strafschop! Sapienza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Laus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leone legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Evans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Another Love - Sul Klikks GIO FC 0:1

17e minuut.
Leone speelt de bal door. Pulo is nu in balbezit. Pulo speelt de bal door. Miceli rent richting de bal. Miceli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ghio met een snelle inworp. Clews geeft een hoge lob. Gaffarena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pulo onderschept slim de pass. Pulo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dingli rent richting de bal. Dingli passt de bal in één keer door. Clews bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscut Azzopardi is nu in balbezit. Muscut Azzopardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Clews verovert de bal door een tackle van achteren. Cefai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clews. Clews krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Another Love 46%, Sul Klikks GIO FC 54%.
Another Love - Sul Klikks GIO FC 0:1

49e minuut.
Testaferrata onderschept slim de pass. Testaferrata speelt de bal door. Clews bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscut Azzopardi is nu in balbezit. Muscut Azzopardi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pace is nu in balbezit. Pace probeert naar een medespeler te passen. Leone met een sublieme pass. Miceli is nu in balbezit. Miceli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dingli verovert de bal door een tackle van achteren. Dingli probeert naar een medespeler te passen. Clews is nu in balbezit. Clews haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Another Love - Sul Klikks GIO FC 1:1

68e minuut.
Savona geeft de bal voor. Pace rent richting de bal. Pace geeft de bal voor. Muscut Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscut Azzopardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gaffarena probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Darmanin met de inworp. Laus rent richting de bal. Laus geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Testaferrata geeft de bal voor. Clews is nu in balbezit. Clews passt de bal in één keer door. Muscut Azzopardi is nu in balbezit. Muscut Azzopardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Another Love 44%, Sul Klikks GIO FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Another Love - Sul Klikks GIO FC 1:1