Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Għajn Tuffieħa Regatta Club Kavallieri Demons
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Paris met een sublieme pass. Cassar Torreggiani rent richting de bal. Cassar Torreggiani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cassar Torreggiani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Felice komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Demartino probeert naar een medespeler te passen. Cassar Torreggiani heeft problemen om de bal te vangen. Cassar Torreggiani rent richting de bal. Cassar Torreggiani schiet op doel. Ganado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

22e minuut.
Stafrace rent richting de bal. Lia met een sublieme pass. Fonk rent richting de bal. Felice is nu in balbezit. Felice haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gordon onderschept slim de pass. Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lia passt de bal in één keer door. Puli is nu in balbezit. Puli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fonk probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Kavallieri Demons 0:1

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demartino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gordon heeft problemen om de bal te vangen. Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Demartino kopt de bal weg. Gonzi is nu in balbezit. Gonzi speelt de bal door. Puli rent richting de bal. Puli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għajn Tuffieħa Regatta Club 44%, Kavallieri Demons 56%.
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Kavallieri Demons 0:1

50e minuut.
Cassar Torreggiani onderschept slim de pass. Cassar Torreggiani met een sublieme pass. Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassar Torreggiani rent richting de bal. Cassar Torreggiani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Amato geeft een hoge lob. Inworp. Demartino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Stafrace kan de bal niet met de borst controleren. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafrace begaat een overtreding. Gordon raakt geblesseerd tijdens het duel. Gordon met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Gonzi kopt de bal weg. Saliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Saliba passt de bal met de wreef. Puli is nu in balbezit. Puli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gordon geeft de bal voor. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Portanier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Young raakt geblesseerd tijdens het duel. Felice legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Kavallieri Demons 1:1

80e minuut.
Lia rent richting de bal. Stafrace verovert de bal door een tackle van achteren. Stafrace geeft een hoge lob. Cassar Torreggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassar Torreggiani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Portanier geeft een lange en hoge pass. Paris kopt de bal weg. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felice is nu in balbezit. Felice haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Daar is Busuttil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felice rent richting de bal. Felice passt de bal zonder na te denken. Cassar Torreggiani is nu in balbezit. Cassar Torreggiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għajn Tuffieħa Regatta Club 35%, Kavallieri Demons 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Kavallieri Demons 1:1