Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torrite United Mellieħa Kings
attFS Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
42 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 17.4
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Chircop is nu in balbezit. Degiovanni onderschept slim de pass. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovanni is nu in balbezit. Degiovanni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Inworp. Chircop met een snelle inworp. Griscti Soler geeft een lange en hoge pass. Soler is nu in balbezit. Soler geeft de bal voor. Clews kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vincenti rent richting de bal. Vincenti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 1:0

6e minuut.
Chircop onderschept slim de pass. Chircop geeft een hoge lob. Daar is Vincenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincenti haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Gregory rent richting de bal. Gregory passt de bal met de wreef. Vincenti rent richting de bal. Vincenti haalt uit met een fantastische trap. Clews maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 2:0

8e minuut.
Carbonaro passt de bal in één keer door. Vincenti is nu in balbezit. Axisa verovert de bal door een tackle van achteren. Gregory rent richting de bal. Gregory schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Formosa met een sublieme pass. Griscti Soler probeert naar een medespeler te passen. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti heeft problemen om de bal te vangen. Vincenti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Griscti Soler kopt de bal weg. Gregory rent richting de bal. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugliett bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory verovert de bal door een tackle van achteren. Gregory haalt uit met een fantastische trap. Clews maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Clews trapt de bal weg. Griscti Soler kopt de bal weg. Axisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti onderschept slim de pass. Vincenti draait met de bal, schiet en ... Clews kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 3:0

19e minuut.
Chircop geeft een hoge lob. Clews probeert naar een medespeler te passen. Griscti Soler kopt de bal weg. Gregory is nu in balbezit. Gregory haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 4:0

20e minuut.
Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory is nu in balbezit. Gregory passt de bal zonder na te denken. Vincenti heeft problemen om de bal te vangen. Vincenti draait met de bal, schiet en ... Clews verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 5:0

22e minuut.
Gregory rent richting de bal. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti rent richting de bal. Vincenti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 6:0

23e minuut.
Parisi rent richting de bal. Parisi geeft een lange en hoge pass. Chircop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gregory is nu in balbezit. Gregory haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Clews met een harde bal richting middenveld. Griscti Soler kopt de bal weg. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Axisa is nu in balbezit. Carbonaro verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonaro speelt de bal door. Vincenti rent richting de bal. Vincenti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 7:0

32e minuut.
Chircop rent richting de bal. Chircop geeft een lange en hoge pass. Vincenti heeft problemen om de bal te vangen. Gregory is nu in balbezit. Gregory haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Pullicino met een sublieme pass. Klungelig pakt Gregory de bal. Gregory passt de bal met de wreef. Daar is Vincenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincenti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 8:0

38e minuut.
Pullicino met een sublieme pass. Chircop geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Parisi de bal onder controle te krijgen. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti haalt uit met een fantastische trap. Clews kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Soler is nu in balbezit. Soler passt de bal met de wreef. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vincenti de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 9:0

42e minuut.
Carbonaro geeft een hoge lob. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mugliett de bal onder controle te krijgen. Clews maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 10:0

43e minuut.
Bencini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Soler geeft een hoge lob. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrite United 22%, Mellieħa Kings 78%.
Torrite United - Mellieħa Kings 11:0

46e minuut.
Soler speelt de bal door. Gregory rent richting de bal. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vincenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincenti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Chircop passt de bal zonder na te denken. Daar is Vincenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincenti passt de bal met de wreef. Gregory rent richting de bal. Gregory haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 12:0

52e minuut.
Soler met de inworp. Gregory rent richting de bal. Gregory geeft een lange en hoge pass. Chircop rent richting de bal. Vincenti rent richting de bal. Paal! Vincenti heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mugliett geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chircop met een snelle inworp. Gregory is nu in balbezit. Gregory geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gregory is nu in balbezit. Gregory probeert naar een medespeler te passen. Vincenti rent richting de bal. Vincenti haalt uit met een fantastische trap. Clews probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 13:0

71e minuut.
Parisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manche` rent richting de bal. Griscti Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Clews trapt de bal weg van het doel. Griscti Soler rent richting de bal. Griscti Soler passt de bal met de wreef. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 14:0

75e minuut.
Bencini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro probeert naar een medespeler te passen. Chircop probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vincenti de bal. Vincenti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soler zal de hoekschop nemen. Vincenti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 15:0

77e minuut.
German met een harde bal richting middenveld. Griscti Soler kopt de bal weg. Gregory probeert naar een medespeler te passen. Vincenti rent richting de bal. Vincenti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gregory is nu in balbezit. German is nu in balbezit. Gregory onderschept slim de pass. Gregory schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrite United - Mellieħa Kings 16:0

84e minuut.
Degiovanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro onderschept slim de pass. Carbonaro geeft een hoge lob. Mugliett is nu in balbezit. Mugliett geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. German is nu in balbezit. Vincenti onderschept slim de pass. Gregory is nu in balbezit. Gregory haalt uit met een fantastische trap. Clews verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrite United 26%, Mellieħa Kings 74%.
Torrite United - Mellieħa Kings 16:0