Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magic box Ta Caf Caf
Normal Tactiek super 442
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 40.4
weak Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Andronic kopt de bal weg. Zahra bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaqi verovert de bal door een tackle van achteren. Demaqi haalt uit met een fantastische trap. Calleja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Andronic onderschept slim de pass. Andronic probeert naar een medespeler te passen. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:1

9e minuut.
Andronic passt de bal met de wreef. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero passt de bal in één keer door. Fradejas rent richting de bal. Fradejas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:2

11e minuut.
Zahra geeft een hoge lob. Inworp. Baquero met een snelle inworp. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demaqi rent richting de bal. Demaqi haalt uit met een fantastische trap. Catania probeert de bal aan de voet te houden. Calleja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:3

13e minuut.
Otręba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Andronic de bal. Andronic met een sublieme pass. Demaqi is nu in balbezit. Demaqi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:4

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Demaqi de bal onder controle te krijgen. Otręba rent richting de bal. Otręba probeert naar een medespeler te passen. Demaqi rent richting de bal. Demaqi haalt uit met een fantastische trap. Calleja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Calleja met een sublieme pass. Otręba kopt de bal weg. Demaqi heeft problemen om de bal te vangen. Demaqi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bradley met een sublieme pass. Demaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaqi passt de bal zonder na te denken. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Otręba rent richting de bal. Otręba probeert naar een medespeler te passen. Fradejas is nu in balbezit. Fradejas draait met de bal, schiet en ... Calleja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:5

31e minuut.
Sciortino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Otręba met de inworp. Demaqi rent richting de bal. Demaqi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic passt de bal met de wreef. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:6

34e minuut.
Fradejas verovert de bal door een tackle van achteren. Fradejas met een sublieme pass. Demaqi is nu in balbezit. Demaqi schiet op doel. Calleja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:7

38e minuut.
Baquero geeft een lange en hoge pass. Daar is Sciortino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demaqi is nu in balbezit. Demaqi haalt uit met een fantastische trap. Calleja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:8

39e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero geeft een hoge lob. Demaqi rent richting de bal. Demaqi draait met de bal, schiet en ... Catania probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Diacono heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baquero neemt de hoekschop. Demaqi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Baquero geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Degiovanni de bal onder controle te krijgen. Gromko met een sublieme pass. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calleja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Demaqi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:9

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baquero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andronic probeert naar een medespeler te passen. Demaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaqi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magic box 82%, Ta Caf Caf 18%.
magic box - Ta Caf Caf 0:9

50e minuut.
Andronic geeft de bal voor. Klungelig pakt Diacono de bal. Zahra is nu in balbezit. Fradejas verovert de bal door een tackle van achteren. Fradejas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Otręba speelt de bal door. Fradejas is nu in balbezit. Diacono is nu in balbezit. Fradejas verovert de bal door een tackle van achteren. Fradejas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Otręba kopt de bal weg. Degiovanni is nu in balbezit. Andronic met een sublieme pass. Fradejas rent richting de bal. Fradejas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Diacono geeft de bal voor. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton geeft de bal voor. Baquero rent richting de bal. Baquero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gromko probeert naar een medespeler te passen. Otręba is nu in balbezit. Otręba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Demaqi de bal. Demaqi schiet op doel. Calleja bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:10

71e minuut.
Diacono kopt de bal weg. Andronic heeft problemen om de bal te vangen. Andronic passt de bal met de wreef. Demaqi is nu in balbezit. Demaqi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:11

77e minuut.
Hamilton kopt de bal weg. Baquero is nu in balbezit. Baquero passt de bal zonder na te denken. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Diacono geeft een hoge lob. Inworp. Otręba met de inworp. Daar is Demaqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demaqi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Catania trapt de bal weg. Gromko kopt de bal weg. Demaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaqi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Catania de bal. Calleja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magic box 77%, Ta Caf Caf 23%.
magic box - Ta Caf Caf 0:12