Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
icecube Alex UTD
433 Tactiek AA-4132
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
18 gemiddelde waardering 35.9
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Griscti Soler geeft een hoge lob. Gouder heeft problemen om de bal te vangen. Todorinski rent richting de bal. Gouder onderschept slim de pass. Gouder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Gouder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlada rent richting de bal. Miceli onderschept slim de pass. Miceli geeft de bal voor. Scicluna krijgt zijn hoofd ertegen. Szczupak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Vlada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cassara met de inworp. Magri is nu in balbezit. Magri geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gouder bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouder geeft een hoge lob. Todorinski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Miceli rent richting de bal. Scicluna rent richting de bal. Vlada met een sublieme pass. Magri geeft een hoge lob. Gouder is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - Alex UTD 0:1

30e minuut.
Klapats geeft de bal voor. Inworp. Magri met een snelle inworp. Gouder rent richting de bal. Gouder geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Griscti Soler geeft de bal voor. Scicluna rent richting de bal. Fatalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scicluna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Scicluna legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: icecube 82%, Alex UTD 18%.
icecube - Alex UTD 0:1

46e minuut.
Degabriele komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Magri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degabriele rent richting de bal. Degabriele passt de bal in één keer door. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - Alex UTD 0:2

53e minuut.
Todorinski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Magri met de inworp. Daar is Gouder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gouder geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczupak met een harde bal richting middenveld. Magri rent richting de bal. Magri passt de bal met de wreef. Gouder geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Degiovanni passt de bal zonder na te denken. Degabriele is nu in balbezit. Degabriele probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gouder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gouder geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Degabriele met een sublieme pass. Griscti Soler probeert naar een medespeler te passen. Scicluna is nu in balbezit. Scicluna schiet op doel. Szczupak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - Alex UTD 0:3

71e minuut.
Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada rent richting de bal. Degabriele verovert de bal door een tackle van achteren. Degabriele geeft de bal voor. Scicluna maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczupak bokst de bal weg.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cassara met een snelle inworp. Magri rent richting de bal. Magri geeft de bal voor. Scicluna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - Alex UTD 0:4

76e minuut.
Salamone passt de bal met de wreef. Scicluna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fatalski. Fatalski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Magri passt de bal in één keer door. Degabriele rent richting de bal. Degabriele passt de bal zonder na te denken. Gouder is nu in balbezit. Gouder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: icecube 84%, Alex UTD 16%.
icecube - Alex UTD 0:4