Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hibernians Warriors Senglea Lavanders
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 22.3
waardeloos Schieten matig
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Demartino is nu in balbezit. Manduca is nu in balbezit. Manduca passt de bal in één keer door. Losco is nu in balbezit. Losco geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians Warriors - Senglea Lavanders 1:0

15e minuut.
Busuttil is nu in balbezit. Busuttil geeft een lange en hoge pass. Anastasi kopt de bal weg. Delicata rent richting de bal. Delicata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Demartino de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pule` geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Loporto controleert de bal met de borst. Muscat bereikt de bal nog maar net als eerste. Loporto verovert de bal door een tackle van achteren. Loporto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pace kopt de bal weg. Daar is Muscat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callus bereikt de bal nog maar net als eerste. Delicata bereikt de bal nog maar net als eerste. Delicata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Stellini speelt de bal door. Losco bereikt de bal nog maar net als eerste. Losco speelt de bal door. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Callus rent richting de bal. Callus passt de bal met de wreef. Delicata is nu in balbezit. Delicata schiet op doel. Scriha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hibernians Warriors - Senglea Lavanders 1:1

26e minuut.
Pace bereikt de bal nog maar net als eerste. Losco onderschept slim de pass. Losco passt de bal met de wreef. Rapa rent richting de bal. Rapa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Pace is nu in balbezit. Muscat is nu in balbezit. Muscat passt de bal in één keer door. Delicata rent richting de bal. Delicata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Muscat bereikt de bal nog maar net als eerste. Callus onderschept slim de pass. Callus passt de bal zonder na te denken. Delicata rent richting de bal. Delicata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Manduca is nu in balbezit. Callus onderschept slim de pass. Callus probeert naar een medespeler te passen. Delicata is nu in balbezit. Delicata haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Demartino is nu in balbezit. Demartino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pule` met een snelle inworp. Callus geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delicata springt en kopt de bal. Scriha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians Warriors - Senglea Lavanders 1:2

33e minuut.
Stellini speelt de bal door. Losco bereikt de bal nog maar net als eerste. Losco passt de bal zonder na te denken. Delicata is nu in balbezit. Delicata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernians Warriors 63%, Senglea Lavanders 37%.
Hibernians Warriors - Senglea Lavanders 1:2

49e minuut.
Muscat is nu in balbezit. Pace onderschept slim de pass. Mugliett rent richting de bal. Pace verovert de bal door een tackle van achteren. Pace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians Warriors - Senglea Lavanders 1:3

52e minuut.
Manduca rent richting de bal. Pace onderschept slim de pass. Pace passt de bal in één keer door. Callus rent richting de bal. Callus haalt uit met een fantastische trap. Scriha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians Warriors - Senglea Lavanders 1:4

63e minuut.
Stellini probeert naar een medespeler te passen. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa onderschept slim de pass. Rapa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernians Warriors 60%, Senglea Lavanders 40%.
Hibernians Warriors - Senglea Lavanders 1:4