Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Għarb Politics St. Julian`s Asia
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Edwards passt de bal in één keer door. Montesin rent richting de bal. Montesin speelt de bal door. Ghigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Testa onderschept slim de pass. Edwards is nu in balbezit. Edwards met een sublieme pass. Cremona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Montesin verovert de bal door een tackle van achteren. Ghigo rent richting de bal. Ghigo passt de bal met de wreef. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ghigo speelt de bal door. De Marco rent richting de bal. Giordano begaat een overtreding. Giordano krijgt een gele kaart.

24e minuut.
De Marco geeft de bal voor. Inworp. Gerada met de inworp. Ghigo rent richting de bal. Ghigo geeft een lange en hoge pass. Soler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Giordano passt de bal in één keer door. Cremona bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesin is nu in balbezit. Cremona verovert de bal door een tackle van achteren. Cremona schiet op doel. Ventura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Montesin onderschept slim de pass. Montesin geeft de bal voor. Inworp. Deguara met de inworp. Edwards geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cremona is nu in balbezit. Cremona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Għarb Politics - St. Julian`s Asia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għarb Politics 50%, St. Julian`s Asia 50%.
Għarb Politics - St. Julian`s Asia 0:1

54e minuut.
Lowell is nu in balbezit. Lowell passt de bal in één keer door. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano geeft een lange en hoge pass. Cremona maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Għarb Politics - St. Julian`s Asia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għarb Politics 62%, St. Julian`s Asia 38%.
Għarb Politics - St. Julian`s Asia 0:2