Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swanage FC Munxar Tal-Kangarun
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna schiet op doel. Mercieca probeert de bal aan de voet te houden. Scicluna is nu in balbezit. Scicluna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cauchi Inglott probeert de bal met de borst te controleren. Mercieca onderschept slim de pass. Mercieca met een sublieme pass. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pepe geeft een lange en hoge pass. Balzan kopt de bal weg. Mercieca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swanage FC 57%, Munxar Tal-Kangarun 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Swanage FC - Munxar Tal-Kangarun 0:0

53e minuut.
Daar is Scicluna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Said bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scicluna. Scicluna krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Klungelig pakt Cauchi Inglott de bal. Cassar rent richting de bal. Cassar passt de bal met de wreef. Gruppetta rent richting de bal. Gruppetta geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Piscopo met een sublieme pass. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppini onderschept slim de pass. Piscopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piscopo draait met de bal, schiet en ... Filletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Scicluna kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chircop de bal onder controle te krijgen. Grimaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimaldi draait met de bal, schiet en ... Parfitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swanage FC - Munxar Tal-Kangarun 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swanage FC 72%, Munxar Tal-Kangarun 28%.
Swanage FC - Munxar Tal-Kangarun 1:0