Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alex UTD magic box
AA-4132 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 19
good Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Caruana rent richting de bal. Caruana passt de bal met de wreef. Orland rent richting de bal. Orland haalt uit met een fantastische trap. Calleja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex UTD - magic box 1:0

5e minuut.
Leone rent richting de bal. Leone passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Degiovanni de bal onder controle te krijgen. Alessandro verovert de bal door een tackle van achteren. Alessandro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Salamone met een sublieme pass. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri probeert naar een medespeler te passen. Alessandro rent richting de bal. Alessandro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Salamone probeert naar een medespeler te passen. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandro verovert de bal door een tackle van achteren. Alessandro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Diacono de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zaffarese geeft een lange en hoge pass. Muscut Azzopardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaffarese rent richting de bal. Zaffarese geeft de bal voor. Salamone geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mula met een snelle inworp. Magri rent richting de bal. Magri geeft een hoge lob. Alessandro is nu in balbezit. Alessandro draait met de bal, schiet en ... Calleja bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex UTD - magic box 2:0

38e minuut.
Sciortino is nu in balbezit. Orland onderschept slim de pass. Orland met een sublieme pass. Alessandro is nu in balbezit. Alessandro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex UTD - magic box 3:0

42e minuut.
Orland rent richting de bal. Orland passt de bal zonder na te denken. Alessandro is nu in balbezit. Alessandro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex UTD 37%, magic box 63%.
Alex UTD - magic box 3:0

46e minuut.
Degabriele komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Stafrace bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri onderschept slim de pass. Magri geeft een lange en hoge pass. Orland is nu in balbezit. Orland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Degiovanni kopt de bal weg. Daar is Degabriele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degabriele passt de bal zonder na te denken. Alessandro is nu in balbezit. Alessandro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Salamone onderschept slim de pass. Salamone passt de bal zonder na te denken. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Alessandro verovert de bal door een tackle van achteren. Alessandro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex UTD - magic box 4:0

58e minuut.
Daar is Orland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degabriele is nu in balbezit. Degabriele passt de bal met de wreef. Alessandro is nu in balbezit. Alessandro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Degabriele probeert naar een medespeler te passen. Salamone heeft problemen om de bal te vangen. Degabriele speelt de bal door. Orland is nu in balbezit. Orland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Degiovanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovanni verovert de bal door een tackle van achteren. Degabriele met een sublieme pass. Alessandro is nu in balbezit. Alessandro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Alessandro is nu in balbezit. Alessandro schiet op doel. Daar is Diacono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orland rent richting de bal. Orland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex UTD - magic box 5:0

76e minuut.
Salamone geeft een hoge lob. Magri speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Degiovanni de bal onder controle te krijgen. Magri is nu in balbezit. Magri geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex UTD - magic box 6:0

80e minuut.
Zaffarese geeft een hoge lob. Degabriele kopt de bal weg. Catania rent richting de bal. Orland verovert de bal door een tackle van achteren. Orland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex UTD - magic box 7:0

87e minuut.
Degabriele met een sublieme pass. Alessandro is nu in balbezit. Alessandro passt de bal zonder na te denken. Orland is nu in balbezit. Orland draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Salamone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orland is nu in balbezit. Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland onderschept slim de pass. Orland geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex UTD 25%, magic box 75%.
Alex UTD - magic box 7:0