Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Munxar Tal-Kangarun Għarb Politics
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Lowell met een sublieme pass. Mercieca speelt de bal door. Piscopo rent richting de bal. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ... Ventura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Said rent richting de bal. Montesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesin passt de bal in één keer door. Piscopo rent richting de bal. Piscopo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Said heeft problemen om de bal te vangen. Ghigo rent richting de bal. Ghigo speelt de bal door. De Marco heeft problemen om de bal te vangen. De Marco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Ghigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Said speelt de bal door. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Piscopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piscopo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Loporto is nu in balbezit. Montesin is nu in balbezit. Piscopo maakt een afschuwelijke overtreding. Piscopo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Klungelig pakt Loporto de bal. Ellis is nu in balbezit. Ellis probeert naar een medespeler te passen. Florian heeft problemen om de bal te vangen. Florian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Munxar Tal-Kangarun 41%, Għarb Politics 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Munxar Tal-Kangarun - Għarb Politics 0:0

65e minuut.
Speranza is nu in balbezit. Speranza geeft een hoge lob. Florian is nu in balbezit. Piscopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piscopo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cassar geeft de bal voor. Said rent richting de bal. Said passt de bal zonder na te denken. Florian is nu in balbezit. Florian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Said onderschept slim de pass. Said geeft een hoge lob. Friggieri met een sublieme pass. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Munxar Tal-Kangarun 42%, Għarb Politics 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Munxar Tal-Kangarun - Għarb Politics 0:0