Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Senglea Lavanders Ta Caf Caf
Normal Tactiek super 442
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 43.7
average Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Penza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otręba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demaqi rent richting de bal. Demaqi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pace speelt de bal door. Miggiani is nu in balbezit. Miggiani passt de bal met de wreef. Fradejas is nu in balbezit. Fradejas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Otręba geeft een hoge lob. Schiavone heeft problemen om de bal te vangen. Andronic probeert naar een medespeler te passen. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas schiet op doel. Xriha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - Ta Caf Caf 0:1

22e minuut.
Pace geeft een hoge lob. Andronic rent richting de bal. Andronic passt de bal met de wreef. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xriha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Otręba speelt de bal door. Demaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaqi passt de bal met de wreef. Fradejas rent richting de bal. Fradejas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pace is nu in balbezit. Otręba onderschept slim de pass. Otręba passt de bal met de wreef. Demaqi rent richting de bal. Demaqi schiet op doel. Xriha bokst de bal weg. Daar is Penza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaqi schiet op doel. Xriha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - Ta Caf Caf 0:2

34e minuut.
Anastasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasi passt de bal zonder na te denken. Daar is Fradejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradejas haalt uit met een fantastische trap. Xriha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - Ta Caf Caf 0:3

36e minuut.
Gromko probeert naar een medespeler te passen. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba probeert naar een medespeler te passen. Demaqi is nu in balbezit. Demaqi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Demaqi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lê Phong komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Loporto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko verovert de bal door een tackle van achteren. Gromko met een sublieme pass. Lê Phong rent richting de bal. Lê Phong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senglea Lavanders 71%, Ta Caf Caf 29%.
Senglea Lavanders - Ta Caf Caf 0:3

49e minuut.
Anastasi is nu in balbezit. Anastasi passt de bal in één keer door. Durieux probeert naar een medespeler te passen. Fradejas rent richting de bal. Fradejas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - Ta Caf Caf 0:4

52e minuut.
Lê Phong rent richting de bal. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fradejas de bal. Fradejas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - Ta Caf Caf 0:5

56e minuut.
Otręba passt de bal zonder na te denken. Lê Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasi maakt een afschuwelijke overtreding. Anastasi krijgt een gele kaart. Lê Phong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gromko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fradejas is nu in balbezit. Fradejas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Loporto kan de bal niet met de borst controleren. Otręba rent richting de bal. Otręba passt de bal zonder na te denken. Lê Phong rent richting de bal. Lê Phong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Baquero passt de bal met de wreef. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic met een sublieme pass. Lê Phong is nu in balbezit. Lê Phong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Andronic met een sublieme pass. Schiavone rent richting de bal. Baquero onderschept slim de pass. Fradejas rent richting de bal. Fradejas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - Ta Caf Caf 0:6

74e minuut.
Andronic met een sublieme pass. Lê Phong is nu in balbezit. Andronic speelt de bal door. Fradejas is nu in balbezit. Fradejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - Ta Caf Caf 0:7

75e minuut.
Lê Phong rent richting de bal. Pace verovert de bal door een tackle van achteren. Pace speelt de bal door. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pace bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic rent richting de bal. Andronic passt de bal in één keer door. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - Ta Caf Caf 0:8

89e minuut.
Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero probeert naar een medespeler te passen. Fradejas rent richting de bal. Fradejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - Ta Caf Caf 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senglea Lavanders 78%, Ta Caf Caf 22%.
Senglea Lavanders - Ta Caf Caf 0:9