Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tal-Kuppija Alex UTD
Normal Tactiek AA-4132
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 39.4
hopeloos Schieten solide
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Daar is Salamone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piscopo de bal. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zammit geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mula met een snelle inworp. Scicluna rent richting de bal. Scicluna geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Scicluna rent richting de bal. Caruana met een sublieme pass. Mugliett geeft een hoge lob. Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grimaldi met een harde bal richting middenveld. Degiovanni kopt de bal weg. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

12e minuut.
Farrugia is nu in balbezit. Orland onderschept slim de pass. Scicluna rent richting de bal. Scicluna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tal-Kuppija - Alex UTD 0:1

18e minuut.
Piscopo rent richting de bal. Scicluna rent richting de bal. Caruana speelt de bal door. Orland is nu in balbezit. Orland draait met de bal, schiet en ... Grimaldi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mugliett probeert naar een medespeler te passen. Grimaldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scicluna rent richting de bal. Scicluna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tal-Kuppija - Alex UTD 0:2

20e minuut.
Zammit geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mula met een snelle inworp. Scicluna is nu in balbezit. Scicluna geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Salamone geeft de bal voor. Mugliett kopt de bal weg. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna verovert de bal door een tackle van achteren. Scicluna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tal-Kuppija - Alex UTD 0:3

41e minuut.
Orland is nu in balbezit. Caruana bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruana geeft de bal voor. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Inworp. Salamone met de inworp. Orland geeft een lange en hoge pass. Scicluna maakt een snoekduik en kopt de bal. Grimaldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tal-Kuppija - Alex UTD 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tal-Kuppija 74%, Alex UTD 26%.
Tal-Kuppija - Alex UTD 0:4

46e minuut.
Salamone onderschept slim de pass. Salamone passt de bal in één keer door. Scicluna rent richting de bal. Scicluna haalt uit met een fantastische trap. Grimaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tal-Kuppija - Alex UTD 0:5

47e minuut.
Petroni speelt de bal door. Pule` rent richting de bal. Pule` geeft een hoge lob. Salamone rent richting de bal. Salamone geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mula verovert de bal door een tackle van achteren. Mula speelt de bal door. Scicluna is nu in balbezit. Scicluna schiet op doel. Grimaldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zaffarese verovert de bal door een tackle van achteren. Zaffarese geeft een hoge lob. Daar is Mugliett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orland verovert de bal door een tackle van achteren. Orland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Scicluna geeft een hoge lob. Farrugia heeft problemen om de bal te vangen. Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tal-Kuppija - Alex UTD 0:6

66e minuut.
Salamone is nu in balbezit. Salamone passt de bal zonder na te denken. Scicluna is nu in balbezit. Scicluna draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zammit de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Salamone bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamone geeft een lange en hoge pass. Scicluna is nu in balbezit. Scicluna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tal-Kuppija - Alex UTD 0:7

68e minuut.
Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna verovert de bal door een tackle van achteren. Orland rent richting de bal. Scicluna rent richting de bal. Scicluna schiet op doel. Grimaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scicluna neemt de hoekschop. Orland springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Griscti Soler geeft een hoge lob. Salamone kopt de bal weg. Scicluna probeert de bal aan de voet te houden. Mula is nu in balbezit. Mula geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Scicluna heeft problemen om de bal te vangen. Scicluna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orland de bal. Orland draait met de bal, schiet en ... Grimaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tal-Kuppija - Alex UTD 0:8

80e minuut.
Klungelig pakt Caruana de bal. Caruana met een sublieme pass. Orland rent richting de bal. Orland schiet op doel. Grimaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tal-Kuppija - Alex UTD 0:9

82e minuut.
Farrugia verovert de bal door een tackle van achteren. Farrugia geeft een lange en hoge pass. Zaffarese geeft een hoge lob. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna schiet op doel. Grimaldi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tal-Kuppija 78%, Alex UTD 22%.
Tal-Kuppija - Alex UTD 0:9