Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magic box St. Julian`s Asia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo onderschept slim de pass. Rizzo geeft een lange en hoge pass. Edwards rent richting de bal. Edwards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - St. Julian`s Asia 0:1

7e minuut.
Pace probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cremona rent richting de bal. Cremona draait met de bal, schiet en ... Calleja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Muscut Azzopardi is nu in balbezit. Sapiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscut Azzopardi begaat een overtreding. Muscut Azzopardi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Busietta speelt de bal door. Edwards rent richting de bal. Edwards speelt de bal door. Cremona rent richting de bal. Cremona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Testa heeft problemen om de bal te vangen. Testa geeft de bal voor. Giordemaina-Medici kan de bal niet met de borst controleren. Cremona verovert de bal door een tackle van achteren. Cremona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magic box 52%, St. Julian`s Asia 48%.
magic box - St. Julian`s Asia 0:1

53e minuut.
Giordemaina-Medici speelt de bal door. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone geeft een lange en hoge pass. Pace is nu in balbezit. Pace draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Degiovanni rent richting de bal. De Marco verovert de bal door een tackle van achteren. De Marco probeert naar een medespeler te passen. Cremona is nu in balbezit. Cremona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Diacono geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rizzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cremona bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovanni is nu in balbezit. Cremona onderschept slim de pass. Cremona schiet op doel. Calleja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - St. Julian`s Asia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magic box 48%, St. Julian`s Asia 52%.
magic box - St. Julian`s Asia 0:2