Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marsalforn Dogs Mġarr Asia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Triccas rent richting de bal. Baldacchino onderschept slim de pass. Baldacchino speelt de bal door. Galdes is nu in balbezit. Galdes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Triccas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triccas geeft een hoge lob. Bonello kopt de bal weg. Papagiancupolo rent richting de bal. Papagiancupolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Despott onderschept slim de pass. Despott probeert naar een medespeler te passen. Galdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdes haalt uit met een fantastische trap. Puli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Despott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferry onderschept slim de pass. Ferry speelt de bal door. Papagiancupolo is nu in balbezit. Papagiancupolo schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Catania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagiancupolo is nu in balbezit. Papagiancupolo haalt uit met een fantastische trap. Salerno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsalforn Dogs - Mġarr Asia 0:1

33e minuut.
Papagiancupolo rent richting de bal. Papagiancupolo passt de bal met de wreef. Despott rent richting de bal. Ferry onderschept slim de pass. Ferry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsalforn Dogs - Mġarr Asia 0:2

34e minuut.
Ferry onderschept slim de pass. Ferry passt de bal zonder na te denken. Gravina is nu in balbezit. Papagiancupolo onderschept slim de pass. Papagiancupolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. Galdes is nu in balbezit. Sullivan onderschept slim de pass. Baldacchino onderschept slim de pass. Baldacchino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsalforn Dogs 52%, Mġarr Asia 48%.
Marsalforn Dogs - Mġarr Asia 0:2

54e minuut.
Deguara trapt de bal weg. Klungelig pakt Sullivan de bal. Baldacchino probeert naar een medespeler te passen. Galdes is nu in balbezit. Galdes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Palmier passt de bal in één keer door. Ferry rent richting de bal. Despott begaat een overtreding. Despott krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Sullivan rent richting de bal. Ferry rent richting de bal. Ferry passt de bal zonder na te denken. Cassia is nu in balbezit. Cassia geeft een lange en hoge pass. Salerno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Sullivan met een sublieme pass. Cassia rent richting de bal. Cassia speelt de bal door. Papagiancupolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagiancupolo draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Puli met een harde bal richting middenveld. Gravina rent richting de bal. Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravina verovert de bal door een tackle van achteren. Gravina geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsalforn Dogs 53%, Mġarr Asia 47%.
Marsalforn Dogs - Mġarr Asia 0:2