Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floriana Tornados Valletta Angels
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Fitzpatrick onderschept slim de pass. Fitzpatrick passt de bal zonder na te denken. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhagiar is nu in balbezit. Buhagiar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Marmara kopt de bal weg. Daar is Galea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhagiar rent richting de bal. Buhagiar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fitzpatrick onderschept slim de pass. Fitzpatrick probeert naar een medespeler te passen. Palmier rent richting de bal. Buhagiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhagiar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Mamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamo geeft een hoge lob. Diacono controleert de bal met de borst. Refalo is nu in balbezit. Refalo draait met de bal, schiet en ... Bonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floriana Tornados - Valletta Angels 0:1

26e minuut.
Fitzpatrick verovert de bal door een tackle van achteren. Fitzpatrick geeft de bal voor. Palmier rent richting de bal. Pavia verovert de bal door een tackle van achteren. Pavia schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Adami geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abela met een snelle inworp. Buhagiar heeft problemen om de bal te vangen. Buhagiar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Floriana Tornados - Valletta Angels 0:2

45e minuut.
Marmara speelt de bal door. Klungelig pakt Galea de bal. Galea speelt de bal door. Coleiro is nu in balbezit. Coleiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floriana Tornados - Valletta Angels 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floriana Tornados 53%, Valletta Angels 47%.
Floriana Tornados - Valletta Angels 1:2

56e minuut.
Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea speelt de bal door. Marchett rent richting de bal. Coleiro onderschept slim de pass. Coleiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mallia Tabone is nu in balbezit. Ferry onderschept slim de pass. Ferry passt de bal met de wreef. Coleiro is nu in balbezit. Coleiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Abela kopt de bal weg. Palmier rent richting de bal. Palmier geeft een hoge lob. Diacono is nu in balbezit. Diacono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Floriana Tornados - Valletta Angels 2:2

79e minuut.
Ferry passt de bal met de wreef. Diacono rent richting de bal. Diacono passt de bal zonder na te denken. Marmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Buhagiar haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Mamo de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Testa neemt de hoekschop. Pavia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Testa kopt de bal weg. Klungelig pakt Galea de bal. Galea passt de bal zonder na te denken. Testa is nu in balbezit. Testa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Diacono is nu in balbezit. Diacono speelt de bal door. Vincenti is nu in balbezit. Coleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Coleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Floriana Tornados - Valletta Angels 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floriana Tornados 51%, Valletta Angels 49%.
Floriana Tornados - Valletta Angels 3:2