Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Għargħur Lions Marsalforn Wolves
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Gouder kopt de bal weg. Amato rent richting de bal. Amato passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Salerno de bal. Salerno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Grech Cumbo rent richting de bal. Grech Cumbo geeft de bal voor. Klungelig pakt Carbonaro de bal. Carbonaro draait met de bal, schiet en ... Sant` Angelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Carbonaro passt de bal zonder na te denken. Aquilina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouder maakt een afschuwelijke overtreding. Gouder krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Salerno bereikt de bal nog maar net als eerste. Meli rent richting de bal. Salerno begaat een overtreding. Salerno krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Grech Cumbo rent richting de bal. Grech Cumbo haalt uit met een fantastische trap. Rossi kopt de bal weg. Decelis is nu in balbezit. Decelis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Herrera met de inworp. Salerno rent richting de bal. Salerno geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lagana` de bal onder controle te krijgen. Salerno rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Meli onderschept slim de pass. Bonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato met een sublieme pass. Salerno bereikt de bal nog maar net als eerste. Salerno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għargħur Lions 49%, Marsalforn Wolves 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Għargħur Lions - Marsalforn Wolves 0:0

61e minuut.
Meli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salerno. Meli raakt geblesseerd tijdens het duel. Aquilina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonnici heeft problemen om de bal te vangen. Carbonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Herrera geeft de bal voor. Triccas is nu in balbezit. Triccas geeft een lange en hoge pass. Carbonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għargħur Lions 39%, Marsalforn Wolves 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Għargħur Lions - Marsalforn Wolves 0:0