Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valletta Angels Mġarr Asia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mallia Tabone is nu in balbezit. Ferry onderschept slim de pass. Ferry met een sublieme pass. Papagiancupolo rent richting de bal. Papagiancupolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Refalo speelt de bal door. Daar is Triccas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triccas passt de bal in één keer door. Papagiancupolo is nu in balbezit. Papagiancupolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Refalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferry is nu in balbezit. Ferry met een sublieme pass. Papagiancupolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagiancupolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Angels - Mġarr Asia 0:1

15e minuut.
Refalo rent richting de bal. Refalo passt de bal met de wreef. Cefai speelt de bal door. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valletta Angels - Mġarr Asia 1:1

23e minuut.
Buhagiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhagiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhagiar draait met de bal, schiet en ... Puli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Angels - Mġarr Asia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta Angels 49%, Mġarr Asia 51%.
Valletta Angels - Mġarr Asia 2:1

60e minuut.
Decesare speelt de bal door. Buhagiar rent richting de bal. Triccas bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhagiar verovert de bal door een tackle van achteren. Buhagiar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Grima geeft een lange en hoge pass. Cefai kopt de bal weg. Cassia rent richting de bal. Refalo verovert de bal door een tackle van achteren. Refalo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Sullivan speelt de bal door. Mallia Tabone geeft een hoge lob. Marchett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papagiancupolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagiancupolo haalt uit met een fantastische trap. Mangion bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta Angels 47%, Mġarr Asia 53%.
Valletta Angels - Mġarr Asia 2:1