Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raċanċ FC Gżira Killers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Esposito onderschept slim de pass. Esposito speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Roberts de bal onder controle te krijgen. Gellel is nu in balbezit. Gellel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Grixti D`Amato met een snelle inworp. Bondin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cassola. Cassola krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Bondin raakt geblesseerd tijdens het duel. Grixti D`Amato met een snel genomen vrije trap. Eminyan heeft problemen om de bal te vangen. Gove` rent richting de bal. Eminyan verovert de bal door een tackle van achteren. Eminyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Esposito probeert naar een medespeler te passen. Bondin rent richting de bal. Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Gellel rent richting de bal. Gellel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bonett onderschept slim de pass. Bonett probeert naar een medespeler te passen. Bondin is nu in balbezit. Gellel onderschept slim de pass. Gellel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Esposito passt de bal met de wreef. Inworp. Amato met de inworp. Grech rent richting de bal. Grech schiet op doel. Bonavia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raċanċ FC 52%, Gżira Killers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raċanċ FC - Gżira Killers 0:0

60e minuut.
Bonavia probeert naar een medespeler te passen. Vincenti rent richting de bal. Pisani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pisani krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Pisani rent richting de bal. Vincenti verovert de bal door een tackle van achteren. Vincenti speelt de bal door. Eminyan is nu in balbezit. Eminyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Valletta met een snelle inworp. Daar is Vincenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincenti speelt de bal door. Grech is nu in balbezit. Grech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Grixti D`Amato geeft een lange en hoge pass. Pisani is nu in balbezit. Pisani geeft een hoge lob. Gellel is nu in balbezit. Gellel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pisani is nu in balbezit. Vincenti rent richting de bal. Pisani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisani krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Valletta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gove` de bal. Eminyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminyan schiet op doel. Bonavia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raċanċ FC - Gżira Killers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raċanċ FC 58%, Gżira Killers 42%.
Raċanċ FC - Gżira Killers 0:1