Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marsalforn Dogs Valletta Angels
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Gravina geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Testa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buhagiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhagiar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Baldacchino rent richting de bal. Fitzpatrick onderschept slim de pass. Fitzpatrick passt de bal in één keer door. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Refalo geeft een lange en hoge pass. Ellul Bonici is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mallia Tabone. Mallia Tabone krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Deguara met een harde bal richting middenveld. Refalo kopt de bal weg. Bonello is nu in balbezit. Buhagiar verovert de bal door een tackle van achteren. Buhagiar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Refalo onderschept slim de pass. Refalo passt de bal zonder na te denken. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhagiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhagiar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsalforn Dogs - Valletta Angels 0:1

22e minuut.
Testa is nu in balbezit. Testa passt de bal met de wreef. Baldacchino probeert naar een medespeler te passen. Galdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdes draait met de bal, schiet en ... Mangion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Meilak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buhagiar rent richting de bal. Met opzet legt Meilak zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Meilak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Testa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salamone komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsalforn Dogs 61%, Valletta Angels 39%.
Marsalforn Dogs - Valletta Angels 0:1

47e minuut.
Fitzpatrick speelt de bal door. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Deguara ... Strafschop! Pavia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pavia kan niet meer verder spelen. Friggieri komt het veld opgelopen. Buhagiar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsalforn Dogs - Valletta Angels 0:2

64e minuut.
Salamone geeft een hoge lob. Abela kopt de bal weg. Friggieri rent richting de bal. Friggieri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Catania de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Despott probeert de bal aan de voet te houden. Marchett is nu in balbezit. Marchett geeft een lange en hoge pass. Friggieri is nu in balbezit. Friggieri haalt uit met een fantastische trap. Salerno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Despott bereikt de bal nog maar net als eerste. Despott passt de bal met de wreef. Galdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mallia Tabone is nu in balbezit. Mallia Tabone geeft de bal voor. Salamone kopt de bal weg. Buhagiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhagiar draait met de bal, schiet en ... Salerno bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsalforn Dogs - Valletta Angels 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsalforn Dogs 63%, Valletta Angels 37%.
Marsalforn Dogs - Valletta Angels 0:3