Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marsalforn Wolves A..C.Baħrija
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Zimermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gili onderschept slim de pass. Gili probeert naar een medespeler te passen. Salerno rent richting de bal. Salerno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Grixti kopt de bal weg. Salerno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bologna maakt een afschuwelijke overtreding. Bologna is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Salerno rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grixti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salerno probeert de bal met de borst te controleren. Salerno haalt uit met een fantastische trap. Musumeci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Paris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grixti rent richting de bal. Salerno verovert de bal door een tackle van achteren. Gouder bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouder haalt uit met een fantastische trap. Musumeci bokst de bal weg.

27e minuut.
Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Psaila verovert de bal door een tackle van achteren. Psaila passt de bal met de wreef. Daar is Salerno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salerno schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grixti met de inworp. Bonnici controleert de bal met de borst. Salerno bereikt de bal nog maar net als eerste. Salerno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Herrera geeft de bal voor. Inworp. Paris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gouder bereikt de bal nog maar net als eerste. Grixti onderschept slim de pass. Salerno is nu in balbezit. Gouder rent richting de bal. Gouder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsalforn Wolves - A..C.Baħrija 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsalforn Wolves 34%, A..C.Baħrija 66%.
Marsalforn Wolves - A..C.Baħrija 1:0

50e minuut.
Psaila passt de bal in één keer door. Fava is nu in balbezit. Fava probeert naar een medespeler te passen. Salerno is nu in balbezit. Salerno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Amato passt de bal met de wreef. Salerno is nu in balbezit. Grixti is nu in balbezit. Salerno verovert de bal door een tackle van achteren. Salerno geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsalforn Wolves - A..C.Baħrija 2:0

57e minuut.
Gulia met een sublieme pass. Daar is Psaila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulia verovert de bal door een tackle van achteren. Gulia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsalforn Wolves - A..C.Baħrija 2:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fava met de inworp. Gouder is nu in balbezit. Gouder geeft een lange en hoge pass. Salerno krijgt zijn hoofd ertegen. Musumeci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Psaila rent richting de bal. Gulia verovert de bal door een tackle van achteren. Gulia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gili met een snelle inworp. Fava is nu in balbezit. Fava passt de bal met de wreef. Gulia rent richting de bal. Gulia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marsalforn Wolves - A..C.Baħrija 2:2

79e minuut.
Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia probeert naar een medespeler te passen. Rossi is nu in balbezit. Rosso onderschept slim de pass. Rosso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Aloisio heeft problemen om de bal te vangen. Amato verovert de bal door een tackle van achteren. Amato passt de bal met de wreef. Salerno rent richting de bal. Salerno geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsalforn Wolves 39%, A..C.Baħrija 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marsalforn Wolves - A..C.Baħrija 2:2