Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freaky Alternativa Demokratika Raċanċ FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Chircop kopt de bal weg. Manicaro speelt de bal door. Galea probeert de bal aan de voet te houden. Gellel is nu in balbezit. Gellel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Chircop kopt de bal weg. Gellel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellel haalt uit met een fantastische trap. Montalto onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Freaky Alternativa Demokratika - Raċanċ FC 0:1

27e minuut.
Bonett is nu in balbezit. Bonett passt de bal in één keer door. Manicaro met een sublieme pass. Sacco rent richting de bal. Sacco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Piscopo probeert naar een medespeler te passen. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa passt de bal met de wreef. Gellel rent richting de bal. Gellel schiet op doel. Edwards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gellel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellel draait met de bal, schiet en ... Edwards probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freaky Alternativa Demokratika - Raċanċ FC 0:2

43e minuut.
Rapa rent richting de bal. Chircop verovert de bal door een tackle van achteren. Chircop geeft een hoge lob. Sacco rent richting de bal. Sacco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonavia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Schembri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassola is nu in balbezit. Cassola passt de bal zonder na te denken. Gellel rent richting de bal. Gellel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freaky Alternativa Demokratika 55%, Raċanċ FC 45%.
Freaky Alternativa Demokratika - Raċanċ FC 0:2

47e minuut.
Esposito kopt de bal weg. Roberts is nu in balbezit. Friggieri begaat een overtreding. Friggieri krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Chircop rent richting de bal. Chircop geeft een lange en hoge pass. Sacco heeft problemen om de bal te vangen. Sacco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Galea met een sublieme pass. Abela rent richting de bal. Abela passt de bal in één keer door. Sacco is nu in balbezit. Sacco schiet op doel. Bonavia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Schembri rent richting de bal. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schembri. Schembri krijgt een gele kaart. Roberts raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Esposito neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Edwards bokst de bal weg.

87e minuut.
Delia is nu in balbezit. Esposito is nu in balbezit. Esposito passt de bal met de wreef. Sacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freaky Alternativa Demokratika 45%, Raċanċ FC 55%.
Freaky Alternativa Demokratika - Raċanċ FC 0:2