Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gżira Killers Mġarr Asia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Vincenti geeft een lange en hoge pass. Triccas rent richting de bal. Grech verovert de bal door een tackle van achteren. Eminyan rent richting de bal. Eminyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tedesco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cassia met een snelle inworp. Daar is Ferry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferry geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gżira Killers 40%, Mġarr Asia 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gżira Killers - Mġarr Asia 0:0

51e minuut.
Vincenti speelt de bal door. Papagiancupolo is nu in balbezit. Bondin onderschept slim de pass. Ferry is nu in balbezit. Ferry haalt uit met een fantastische trap. Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Decesare geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amato met de inworp. Grech is nu in balbezit. Grech geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sullivan met een sublieme pass. Ferry heeft problemen om de bal te vangen. Ferry passt de bal met de wreef. Papagiancupolo is nu in balbezit. Papagiancupolo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Killers - Mġarr Asia 0:1

73e minuut.
Ferry geeft de bal voor. Daar is Bondin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondin probeert naar een medespeler te passen. Papagiancupolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagiancupolo haalt uit met een fantastische trap. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Loporto neemt de hoekschop. Sullivan is nu in balbezit. Sullivan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bondin speelt de bal door. Daar is Bencini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grech rent richting de bal. Eminyan rent richting de bal. Eminyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ferry is nu in balbezit. Ferry speelt de bal door. Valletta rent richting de bal. Papagiancupolo verovert de bal door een tackle van achteren. Papagiancupolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Palmier geeft een lange en hoge pass. Bondin kopt de bal weg. Sullivan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grech is nu in balbezit. Grech draait met de bal, schiet en ... Puli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Bencini geeft de bal voor. Cassia rent richting de bal. Valletta verovert de bal door een tackle van achteren. Valletta geeft een lange en hoge pass. Eminyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gżira Killers 54%, Mġarr Asia 46%.
Gżira Killers - Mġarr Asia 0:1