Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greeny Marsalforn Dogs
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Baldacchino verovert de bal door een tackle van achteren. Falzon Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldacchino onderschept slim de pass. Galdes is nu in balbezit. Galdes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mizzi rent richting de bal. Young tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mizzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Galea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Catania is nu in balbezit. Torregiani verovert de bal door een tackle van achteren. Torregiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greeny - Marsalforn Dogs 1:0

27e minuut.
Valletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valletta geeft een hoge lob. Gravina rent richting de bal. Calleja is nu in balbezit. Calleja haalt uit met een fantastische trap. Salerno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Galdes de bal. Calleja met een sublieme pass. Torregiani rent richting de bal. Torregiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greeny - Marsalforn Dogs 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greeny 58%, Marsalforn Dogs 42%.
Greeny - Marsalforn Dogs 2:0

51e minuut.
Calleja is nu in balbezit. Calleja haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Young de bal. Torregiani rent richting de bal. Torregiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greeny - Marsalforn Dogs 3:0

54e minuut.
Deguara probeert naar een medespeler te passen. Young is nu in balbezit. Young geeft een lange en hoge pass. Galdes rent richting de bal. Galdes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greeny - Marsalforn Dogs 3:1

55e minuut.
Galea speelt de bal door. Baldacchino rent richting de bal. Valletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldacchino onderschept slim de pass. Baldacchino haalt uit met een fantastische trap. Persiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Deguara probeert de bal aan de voet te houden. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi geeft een lange en hoge pass. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Falzon Sant Manduca onderschept slim de pass. Galea rent richting de bal. Baldacchino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldacchino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greeny 53%, Marsalforn Dogs 47%.
Greeny - Marsalforn Dogs 3:1