Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Il-Kbar F.C San Lawrence Tal-Kangarun
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Montford passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Preziosi de bal. Gregory begaat een overtreding. Gregory krijgt een gele kaart. Preziosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rapa met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory geeft de bal voor. Daar is Ricard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Zammit de bal. Imbroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbroll passt de bal in één keer door. Mamo Mompalao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamo Mompalao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zammit geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gauci met de inworp. Lagana` is nu in balbezit. Lagana` geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Speranza probeert wanhopig de bal te grijpen. Preziosi rent richting de bal. Preziosi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dimech de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - San Lawrence Tal-Kangarun 0:1

37e minuut.
Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza passt de bal met de wreef. Ricard rent richting de bal. Ricard schiet op doel. Navarro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Il-Kbar F.C - San Lawrence Tal-Kangarun 1:1

39e minuut.
Penza verovert de bal door een tackle van achteren. Rapa rent richting de bal. Penza verovert de bal door een tackle van achteren. Penza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schembri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pace-Asciak zal de hoekschop nemen. Navarro bokst de bal weg. Ricard rent richting de bal. Ricard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - San Lawrence Tal-Kangarun 2:1

41e minuut.
Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Pace-Asciak rent richting de bal. Montford begaat een overtreding. Montford krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Zammit probeert naar een medespeler te passen. Imbroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zammit zijn tegenspeler op de grond. Zammit krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Il-Kbar F.C 43%, San Lawrence Tal-Kangarun 57%.
Il-Kbar F.C - San Lawrence Tal-Kangarun 2:1

57e minuut.
Zammit probeert naar een medespeler te passen. Penza probeert de bal met de borst te controleren. Penza speelt de bal door. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard haalt uit met een fantastische trap. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Mamo Mompalao rent richting de bal. Mamo Mompalao passt de bal zonder na te denken. Rapa is nu in balbezit. Imbroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbroll haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Il-Kbar F.C 38%, San Lawrence Tal-Kangarun 62%.
Il-Kbar F.C - San Lawrence Tal-Kangarun 2:1