Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luxol F.C Maltezos Eagles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Guerriera rent richting de bal. Guerriera geeft een hoge lob. Despott is nu in balbezit. Bajada verovert de bal door een tackle van achteren. Bajada schiet op doel. Catania verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxol F.C - Maltezos Eagles 1:0

9e minuut.
Terribile geeft een hoge lob. Miceli controleert de bal met de borst. Bajada rent richting de bal. Bajada draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ghigo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxol F.C - Maltezos Eagles 2:0

11e minuut.
Azzopardi geeft een hoge lob. Valletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valletta probeert naar een medespeler te passen. Paris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Despott geeft de bal voor. Inworp. Cauchi Inglott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aloisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luxol F.C 45%, Maltezos Eagles 55%.
Luxol F.C - Maltezos Eagles 2:0

63e minuut.
Klungelig pakt Guerriera de bal. Guerriera passt de bal zonder na te denken. Ghigo rent richting de bal. Aloisio onderschept slim de pass. Aloisio draait met de bal, schiet en ... Catania verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Cauchi Inglott is nu in balbezit. Cauchi Inglott geeft een lange en hoge pass. Calamatta is nu in balbezit. Aloisio verovert de bal door een tackle van achteren. Aloisio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Baldacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldacchino geeft een hoge lob. Frankalanza heeft problemen om de bal te vangen. Paris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luxol F.C 39%, Maltezos Eagles 61%.
Luxol F.C - Maltezos Eagles 2:0