Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mellieħa Pepsi FC Għasri Falcons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Cauchi passt de bal met de wreef. Petroni is nu in balbezit. Petroni geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Engerer neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gialanze springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mellieħa Pepsi FC - Għasri Falcons 1:0

15e minuut.
Gravagna is nu in balbezit. Fava rent richting de bal. Pepe onderschept slim de pass. Gravagna onderschept slim de pass. Gravagna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Esposito rent richting de bal. Esposito geeft een lange en hoge pass. Tabone kopt de bal weg. Gialanze is nu in balbezit. Gialanze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mellieħa Pepsi FC - Għasri Falcons 2:0

24e minuut.
Klungelig pakt Spagnol de bal. Avellino speelt de bal door. Fava heeft problemen om de bal te vangen. Gravagna is nu in balbezit. Gravagna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Giordmaina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Depasquale met een snelle inworp. Fava is nu in balbezit. Fava draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cauchi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabone rent richting de bal. Tabone geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gialanze passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spagnol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avellino geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gauci met een sublieme pass. Avellino met een sublieme pass. Gravagna is nu in balbezit. Gravagna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mellieħa Pepsi FC - Għasri Falcons 2:1

37e minuut.
Pepe is nu in balbezit. Tabone probeert naar een medespeler te passen. Gialanze rent richting de bal. Gialanze schiet op doel. Petroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mellieħa Pepsi FC - Għasri Falcons 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mellieħa Pepsi FC 63%, Għasri Falcons 37%.
Mellieħa Pepsi FC - Għasri Falcons 3:1

49e minuut.
Tabone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabone probeert naar een medespeler te passen. Spagnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialanze verovert de bal door een tackle van achteren. Gialanze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Busietta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauchi rent richting de bal. Met opzet legt Busietta zijn tegenspeler op de grond. Busietta krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Giordmaina verovert de bal door een tackle van achteren. Giordmaina met een sublieme pass. Cauchi rent richting de bal. Tabone rent richting de bal. Tabone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mellieħa Pepsi FC 44%, Għasri Falcons 56%.
Mellieħa Pepsi FC - Għasri Falcons 3:1