Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Presidenti Ta` Dutrina Il-Kbar F.C
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


15e minuut.
Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Engerer onderschept slim de pass. Penza speelt de bal door. Ricard rent richting de bal. Ricard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sciortino is nu in balbezit. Engerer verovert de bal door een tackle van achteren. Engerer speelt de bal door. Ricard rent richting de bal. Ricard haalt uit met een fantastische trap. Stellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Aquilina is nu in balbezit. Met opzet legt Pisani zijn tegenspeler op de grond. Aquilina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aquilina met een snel genomen vrije trap. Ricard is nu in balbezit. Ricard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Il-Kbar F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Presidenti Ta` Dutrina 50%, Il-Kbar F.C 50%.
Presidenti Ta` Dutrina - Il-Kbar F.C 0:1

49e minuut.
Florenza met een snelle inworp. Zammit bereikt de bal nog maar net als eerste. Inguanez verovert de bal door een tackle van achteren. Inguanez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Aquilina de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pisani rent richting de bal. Pisani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Presidenti Ta` Dutrina - Il-Kbar F.C 1:1

51e minuut.
Pace-Asciak met een snelle inworp. Penza rent richting de bal. Montford legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Penza moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Penza kan niet meer verder spelen. Seguna komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ricard neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Florenza met de inworp. Zammit rent richting de bal. Inguanez onderschept slim de pass. Inguanez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Seguna kopt de bal weg. Montford is nu in balbezit. Zammit begaat een overtreding. Zammit krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Engerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Engerer probeert naar een medespeler te passen. Ricard is nu in balbezit. Ricard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diacono trapt de bal weg. Zammit kopt de bal weg. Ricard is nu in balbezit. Ricard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Herrera rent richting de bal. Ricard verovert de bal door een tackle van achteren. Ricard passt de bal zonder na te denken. Seguna is nu in balbezit. Seguna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Presidenti Ta` Dutrina - Il-Kbar F.C 1:2

85e minuut.
Aquilina geeft een lange en hoge pass. Pace-Asciak rent richting de bal. Pace-Asciak geeft een lange en hoge pass. Pisani is nu in balbezit. Pisani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Presidenti Ta` Dutrina - Il-Kbar F.C 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Presidenti Ta` Dutrina 40%, Il-Kbar F.C 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Presidenti Ta` Dutrina - Il-Kbar F.C 2:2