Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Filfla Tal-Majistral Mellieħa Pepsi FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Micallef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micallef geeft een lange en hoge pass. Miggiani rent richting de bal. Miggiani haalt uit met een fantastische trap. Gauci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Mellieħa Pepsi FC 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Gusman de bal. Panzavecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzavecchia draait met de bal, schiet en ... Gusman probeert de bal aan de voet te houden. Gauci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filfla Tal-Majistral - Mellieħa Pepsi FC 2:0

15e minuut.
Ricard onderschept slim de pass. Miggiani is nu in balbezit. Miggiani passt de bal met de wreef. Panzavecchia is nu in balbezit. Panzavecchia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fenech Adami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degiovanni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giordmaina. Giordmaina krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Axiaq is nu in balbezit. Axiaq passt de bal met de wreef. Ellul is nu in balbezit. Panzavecchia onderschept slim de pass. Panzavecchia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filfla Tal-Majistral 48%, Mellieħa Pepsi FC 52%.
Filfla Tal-Majistral - Mellieħa Pepsi FC 2:0

47e minuut.
Giordmaina probeert naar een medespeler te passen. Gialanze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grioli. Grioli krijgt een gele kaart. Gialanze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giordmaina komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Panzavecchia probeert naar een medespeler te passen. Degiovanni rent richting de bal. Degiovanni passt de bal zonder na te denken. Miggiani rent richting de bal. Miggiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filfla Tal-Majistral 46%, Mellieħa Pepsi FC 54%.
Filfla Tal-Majistral - Mellieħa Pepsi FC 2:0