Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartans FC Balzan A.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Casolani probeert de bal met de borst te controleren. Aloisio onderschept slim de pass. Aloisio passt de bal met de wreef. Gravina rent richting de bal. Gravina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Losco geeft een hoge lob. Mercieca kopt de bal weg. Terribile bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonna onderschept slim de pass. Tonna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans FC - Balzan A.C. 1:0

14e minuut.
Romano rent richting de bal. Ciappara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciappara probeert naar een medespeler te passen. Aloisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Losco met de inworp. Casolani is nu in balbezit. Casolani speelt de bal door. Tonna rent richting de bal. Tonna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Muscut Azzopardi rent richting de bal. Muscut Azzopardi passt de bal in één keer door. Gravina is nu in balbezit. Gravina schiet op doel. Flores probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartans FC - Balzan A.C. 1:1

38e minuut.
Baldacchino met een sublieme pass. Falzon kopt de bal weg. Muscut Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercieca rent richting de bal. Mercieca draait met de bal, schiet en ... Baldacchino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Romano geeft een hoge lob. Giordmaina rent richting de bal. Giordmaina met een sublieme pass. Aloisio rent richting de bal. Aloisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans FC - Balzan A.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans FC 45%, Balzan A.C. 55%.
Spartans FC - Balzan A.C. 1:2

50e minuut.
Giordmaina rent richting de bal. Giordmaina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mizzi de bal. Gravina rent richting de bal. Gravina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mercieca is nu in balbezit. Giordmaina verovert de bal door een tackle van achteren. Giordmaina met een sublieme pass. Aloisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mizzi geeft de bal voor. Romano kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ungaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciappara geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ciappara probeert naar een medespeler te passen. Aloisio rent richting de bal. Aloisio met een sublieme pass. Gravina rent richting de bal. Gravina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans FC - Balzan A.C. 1:3

88e minuut.
Fitzpatrick geeft een hoge lob. Tanti heeft problemen om de bal te vangen. Tonna verovert de bal door een tackle van achteren. Tonna draait met de bal, schiet en ... Baldacchino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans FC - Balzan A.C. 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans FC 54%, Balzan A.C. 46%.
Spartans FC - Balzan A.C. 2:3