Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konkos Tarxien Tigri
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Loporto probeert naar een medespeler te passen. Zrinzo Azzopardi rent richting de bal. Zrinzo Azzopardi passt de bal met de wreef. Cilia rent richting de bal. Cilia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Bologna is nu in balbezit. Pullicino Orland rent richting de bal. Bologna is nu in balbezit. Bologna schiet op doel. Said probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konkos - Tarxien Tigri 1:0

32e minuut.
Zerafa speelt de bal door. Zrinzo Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bologna begaat een overtreding. Bologna krijgt een gele kaart. Zrinzo Azzopardi raakt geblesseerd tijdens het duel. Zerafa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pellicano rent richting de bal. Cilia begaat een overtreding. Cilia krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Pellicano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pellicano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pullicino Orland probeert de bal met de borst te controleren. Zrinzo Azzopardi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cilia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Loporto verovert de bal door een tackle van achteren. Mallia Tabone rent richting de bal. Met opzet legt Loporto zijn tegenspeler op de grond. Loporto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konkos 46%, Tarxien Tigri 54%.
FC Konkos - Tarxien Tigri 1:0

65e minuut.
Loporto bereikt de bal nog maar net als eerste. Loporto met een sublieme pass. Pullicino Orland met een sublieme pass. Bologna is nu in balbezit. Bologna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pellicano met een sublieme pass. Zrinzo Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrinzo Azzopardi probeert naar een medespeler te passen. Cilia is nu in balbezit. Cilia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bologna verovert de bal door een tackle van achteren. Bologna speelt de bal door. Pullicino Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino Orland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rosso is nu in balbezit. Rosso passt de bal zonder na te denken. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilia verovert de bal door een tackle van achteren. Cilia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Rosso rent richting de bal. Rosso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Duca de bal. Cilia is nu in balbezit. Cilia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lautier geeft een lange en hoge pass. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso passt de bal in één keer door. Cilia is nu in balbezit. Cilia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konkos 52%, Tarxien Tigri 48%.
FC Konkos - Tarxien Tigri 1:0