Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greens Fc Pastizzi Team
Attack Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Sapienza is nu in balbezit. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena probeert naar een medespeler te passen. Cauchi Inglott rent richting de bal. Cauchi Inglott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fiteni trapt de bal weg van het doel. Gaffarena kopt de bal weg. Hili heeft problemen om de bal te vangen. Zahra onderschept slim de pass. Zahra met een sublieme pass. Frendo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greens Fc 51%, Pastizzi Team 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greens Fc - Pastizzi Team 0:0

72e minuut.
Cassar Torreggiani is nu in balbezit. Cassar Torreggiani met een sublieme pass. Cauchi Inglott bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauchi Inglott haalt uit met een fantastische trap. Frendo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greens Fc - Pastizzi Team 0:1

74e minuut.
Stivala speelt de bal door. Cauchi Inglott rent richting de bal. Cauchi Inglott haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frendo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greens Fc - Pastizzi Team 0:2

79e minuut.
Grech Cumbo geeft de bal voor. Cauchi Inglott kopt de bal weg. Busuttil rent richting de bal. Busuttil geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Cauchi Inglott rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Portanier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` onderschept slim de pass. Gafa` geeft een hoge lob. Lautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lautier geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Cauchi Inglott bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cauchi Inglott is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zahra kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Greens Fc - Pastizzi Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greens Fc 59%, Pastizzi Team 41%.
Greens Fc - Pastizzi Team 0:3