Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birgu Tal-Lvant Tarxien Tigri
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Zrinzo Azzopardi met een sublieme pass. Rosso geeft een hoge lob. Cilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Diacono de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birgu Tal-Lvant - Tarxien Tigri 0:1

10e minuut.
Zerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul Bonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul Bonici passt de bal zonder na te denken. Sammut is nu in balbezit. Sammut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Privitera is nu in balbezit. Privitera passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Sammut de bal onder controle te krijgen. Ebejer is nu in balbezit. Ebejer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Said trapt de bal weg. Rosso kopt de bal weg. Falzon Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso verovert de bal door een tackle van achteren. Rosso geeft een lange en hoge pass. Pandolfino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ebejer rent richting de bal. Ebejer geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Coppini de bal onder controle te krijgen. Sammut bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Falzon Sant Manduca passt de bal zonder na te denken. Sammut rent richting de bal. Zerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammut verovert de bal door een tackle van achteren. Sammut haalt uit met een fantastische trap. Said bokst de bal weg. Daar is Zerafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebejer rent richting de bal. Ebejer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sammut de bal onder controle te krijgen. Said probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ellul Bonici passt de bal in één keer door. Falzon Sant Manduca met een sublieme pass. Sammut rent richting de bal. Ebejer is nu in balbezit. Ebejer haalt uit met een fantastische trap. Said kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Birgu Tal-Lvant - Tarxien Tigri 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birgu Tal-Lvant 37%, Tarxien Tigri 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birgu Tal-Lvant - Tarxien Tigri 1:1

69e minuut.
Cilia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delia komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Galdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdes speelt de bal door. Psaila bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso onderschept slim de pass. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birgu Tal-Lvant - Tarxien Tigri 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birgu Tal-Lvant 54%, Tarxien Tigri 46%.
Birgu Tal-Lvant - Tarxien Tigri 1:2