Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 02:27
  • Competitiewedstrijd: Liga Nacional
  • Stadion: volton Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 58728
volton Suyapa F.C.
Oak-W Tactiek CTT12
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Karyaka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puerta. Karyaka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Góes met een snel genomen vrije trap. Deiss rent richting de bal. Deiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Karyaka geeft de bal voor. Kominek kopt de bal weg. Depdep probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcenas is nu in balbezit. Taretto onderschept slim de pass. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - Suyapa F.C. 1:0

13e minuut.
Conde speelt de bal door. Góes rent richting de bal. Góes speelt de bal door. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek schiet op doel. Salinas bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Puerta probeert naar een medespeler te passen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara is nu in balbezit. Balaci onderschept slim de pass. Balaci schiet op doel. Bobadilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ... Bobadilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Conde passt de bal met de wreef. Barcenas rent richting de bal. Taretto verovert de bal door een tackle van achteren. Taretto schiet op doel. Bobadilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

38e minuut.
Bustamante kopt de bal weg. Odonkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Odonkor speelt de bal door. Klungelig pakt Kominek de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Kominek is nu in balbezit. Kominek passt de bal met de wreef. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Salinas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
volton - Suyapa F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volton 48%, Suyapa F.C. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
volton - Suyapa F.C. 1:1

53e minuut.
Karyaka kopt de bal weg. Klungelig pakt Kominek de bal. Macoto speelt de bal door. Klungelig pakt Kominek de bal. Kominek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salinas trapt de bal weg van het doel. Góes kopt de bal weg. Deiss probeert de bal met de borst te controleren. Deiss draait met de bal, schiet en ... Salinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kominek is nu in balbezit. Kominek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Brichta rent richting de bal. Brichta geeft de bal voor. Irda met een sublieme pass. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Góes rent richting de bal. Góes passt de bal met de wreef. Macoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss onderschept slim de pass. Deiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
volton - Suyapa F.C. 1:2

74e minuut.
Lara geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Balaci de bal onder controle te krijgen. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla passt de bal zonder na te denken. Puerta probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bustamante geeft de bal voor. Inworp. Balaci met een snelle inworp. Taretto rent richting de bal. Taretto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bustamante maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Deiss rent richting de bal. Deiss passt de bal met de wreef. Odonkor geeft een hoge lob. Kominek kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Salinas met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Góes de bal. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balaci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ... Bustamante probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volton 40%, Suyapa F.C. 60%.
volton - Suyapa F.C. 1:2