Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. REAL ESPAÑA Bronco Betico fc ch
YISUS Tactiek Winningeleven
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.6 gemiddelde waardering 40.9
very good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen average


5e minuut.
Deras kopt de bal weg. Alcerro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel. Suazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Baquis geeft een hoge lob. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Suazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 0:1

13e minuut.
Morales kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cañadas de bal onder controle te krijgen. Abudoj rent richting de bal. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. Samuel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 1:1

16e minuut.
Lozano passt de bal zonder na te denken. Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj onderschept slim de pass. Abudoj draait met de bal, schiet en ... Samuel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 2:1

19e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras met een sublieme pass. Daar is Abudoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abudoj draait met de bal, schiet en ... Samuel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 3:1

28e minuut.
Morales met een sublieme pass. Hasburn rent richting de bal. Hasburn passt de bal in één keer door. Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Lozano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Chavez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contreras met de inworp. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Lozano met een sublieme pass. Abudoj rent richting de bal. Abudoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. REAL ESPAÑA 48%, Bronco Betico fc ch 52%.
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 4:1

46e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama passt de bal zonder na te denken. Morales met een sublieme pass. Abudoj rent richting de bal. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano passt de bal zonder na te denken. Baquis geeft een lange en hoge pass. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Cañadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales onderschept slim de pass. Morales met een sublieme pass. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hasburn is nu in balbezit. Hasburn geeft een lange en hoge pass. Abudoj rent richting de bal. Abudoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 5:1

61e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Morales onderschept slim de pass. Morales met een sublieme pass. Abudoj rent richting de bal. Abudoj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hasburn rent richting de bal. Hasburn speelt de bal door. Lozano rent richting de bal. Lozano geeft een hoge lob. Contreras kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wiaderny onderschept slim de pass. Wiaderny passt de bal in één keer door. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj draait met de bal, schiet en ... Samuel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 6:1

74e minuut.
Inworp. Contreras met de inworp. Abudoj heeft problemen om de bal te vangen. Abudoj schiet op doel. Samuel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 7:1

76e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft de bal voor. Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abudoj rent richting de bal. Abudoj schiet op doel. Samuel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Chavez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morales rent richting de bal. Morales passt de bal zonder na te denken. Abudoj rent richting de bal. Abudoj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Abudoj passt de bal in één keer door. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft een lange en hoge pass. Abudoj heeft problemen om de bal te vangen. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. REAL ESPAÑA 27%, Bronco Betico fc ch 73%.
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 7:1