Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos Suertudos Real San Pedro FC
Normal Tactiek New2017
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten good
hopeless Passen average
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. Daar is Claros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arteaga krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pazoła is nu in balbezit. Pazoła passt de bal zonder na te denken. Obrejan speelt de bal door. Emerim is nu in balbezit. Emerim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pazoła geeft een hoge lob. Emerim is nu in balbezit. Emerim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Castañeda de bal onder controle te krijgen. Arauz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rebolledo geeft de bal voor. Pazoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazoła geeft een hoge lob. Emerim rent richting de bal. Emerim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Emerim rent richting de bal. Sorto verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Emerim is nu in balbezit. Emerim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Real San Pedro FC 0:1

42e minuut.
Doeltrap. Arauz met een harde bal richting middenveld. Daar is Bueso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emerim is nu in balbezit. Emerim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Real San Pedro FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Suertudos 72%, Real San Pedro FC 28%.
Rudos Suertudos - Real San Pedro FC 0:2

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Sorto de bal onder controle te krijgen. Mikayilov speelt de bal door. Daar is Emerim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emerim draait met de bal, schiet en ... Arauz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Real San Pedro FC 0:3

57e minuut.
Casey verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga rent richting de bal. Arteaga met een sublieme pass. Emerim bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Real San Pedro FC 0:4

59e minuut.
Peña is nu in balbezit. Mikayilov verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayilov verovert de bal door een tackle van achteren. Mikayilov geeft een lange en hoge pass. Arauz bokst de bal weg.

60e minuut.
Arauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes rent richting de bal. Arauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes is nu in balbezit. Emerim onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Emerim bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Real San Pedro FC 0:5

65e minuut.
Rautakoski geeft de bal voor. Arteaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Arauz trapt de bal weg. Kekezović kopt de bal weg. Klungelig pakt Emerim de bal. Emerim haalt uit met een fantastische trap. Castañeda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casey zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Casey is nu in balbezit. Sorto verovert de bal door een tackle van achteren. Sorto speelt de bal door. Emerim bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Real San Pedro FC 0:6

78e minuut.
Arteaga is nu in balbezit. Arteaga met een sublieme pass. Rautakoski is nu in balbezit. Rautakoski geeft de bal voor. Mikayilov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Castañeda geeft een hoge lob. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo speelt de bal door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Real San Pedro FC 0:7

82e minuut.
Mikayilov passt de bal met de wreef. Emerim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mayes krijgt een gele kaart. Emerim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arteaga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Rautakoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueso is nu in balbezit. Rautakoski begaat een overtreding. Rautakoski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Emerim is nu in balbezit. Mikayilov met een sublieme pass. Emerim rent richting de bal. Emerim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Real San Pedro FC 0:8

88e minuut.
Emerim rent richting de bal. Rautakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerim bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerim draait met de bal, schiet en ... Arauz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Real San Pedro FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Suertudos 70%, Real San Pedro FC 30%.
Rudos Suertudos - Real San Pedro FC 0:9