Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronco Betico fc ch Suyapa F.C.
Winningeleven Tactiek CTT1
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 60.4
very good Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen formidable


5e minuut.
Odonkor met de inworp. Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss geeft een lange en hoge pass. Anh Hưng springt en kopt de bal. Samuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Barcenas passt de bal in één keer door. Odonkor rent richting de bal. Odonkor passt de bal met de wreef. Deiss heeft problemen om de bal te vangen. Deiss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel geeft een lange en hoge pass. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel. Bustamante probeert de bal aan de voet te houden. Bobadilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Karyaka met een sublieme pass. Kominek rent richting de bal. Kominek passt de bal met de wreef. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Baquis geeft een hoge lob. Inworp. Karyaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kominek heeft problemen om de bal te vangen. Kominek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deiss is nu in balbezit. Deiss speelt de bal door. Odonkor probeert naar een medespeler te passen. Karyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyaka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Odonkor is nu in balbezit. Odonkor passt de bal met de wreef. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Samuel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Suyapa F.C. 0:1

26e minuut.
Lara kopt de bal weg. Odonkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Odonkor passt de bal met de wreef. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Odonkor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Deiss de bal. Chavez rent richting de bal. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Samuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odonkor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deiss rent richting de bal. Deiss draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pfuhler passt de bal zonder na te denken. Osorio rent richting de bal. Bustamante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bustamante krijgt een gele kaart. Osorio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osorio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bronco Betico fc ch - Suyapa F.C. 1:1

36e minuut.
Karyaka met een sublieme pass. Baquis probeert naar een medespeler te passen. Irda geeft een lange en hoge pass. Deiss is nu in balbezit. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Samuel bokst de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Baquis rent richting de bal. Karyaka onderschept slim de pass. Karyaka met een sublieme pass. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Suyapa F.C. 1:2

43e minuut.
Anh Hưng is nu in balbezit. Baquis verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek is nu in balbezit. Kominek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Suyapa F.C. 1:3

45e minuut.
Klungelig pakt Martel de bal. Martel probeert naar een medespeler te passen. Pfuhler met een sublieme pass. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 66%, Suyapa F.C. 34%.
Bronco Betico fc ch - Suyapa F.C. 1:3

50e minuut.
Kominek rent richting de bal. Samuel speelt de bal door. Odonkor kopt de bal weg. Deiss is nu in balbezit. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Samuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Deiss is nu in balbezit. Deiss geeft een hoge lob. Barcenas met een sublieme pass. Kominek is nu in balbezit. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Samuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Chavez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anh Hưng is nu in balbezit. Samuel bokst de bal weg. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Suyapa F.C. 1:4

63e minuut.
Bobadilla speelt de bal door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio draait met de bal, schiet en ... Bobadilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Suyapa F.C. 2:4

71e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Zaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaru geeft een hoge lob. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Samuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Odonkor rent richting de bal. Odonkor geeft een hoge lob. Bobadilla probeert de bal met de borst te controleren. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Samuel bokst de bal weg.

76e minuut.
Barcenas probeert naar een medespeler te passen. Odonkor met een sublieme pass. Daar is Deiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss schiet op doel. Samuel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Odonkor is nu in balbezit. Odonkor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deiss de bal. Deiss schiet op doel. Samuel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

83e minuut.
Bustamante geeft de bal voor. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Anh Hưng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anh Hưng krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Odonkor geeft een hoge lob. Anh Hưng kopt de bal weg. Kominek is nu in balbezit. Kominek schiet op doel. Baquis probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss rent richting de bal. Odonkor is nu in balbezit. Odonkor geeft de bal voor. Anh Hưng maakt een snoekduik en kopt de bal. Samuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 74%, Suyapa F.C. 26%.
Bronco Betico fc ch - Suyapa F.C. 2:4