Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 02:27
  • Competitiewedstrijd: Liga Nacional
  • Stadion: volton Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 43178
volton Bronco Betico fc ch
Oak-W Tactiek Winningeleven
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 41.5
excellent Schieten very good
solid Passen average
solid Verdedigen average


1e minuut.
Deras heeft problemen om de bal te vangen. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla met een sublieme pass. Klungelig pakt Conde de bal. Conde schiet op doel. Samuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Alcerro onderschept slim de pass. Alcerro passt de bal met de wreef. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - Bronco Betico fc ch 0:1

11e minuut.
Depdep geeft een hoge lob. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci geeft een lange en hoge pass. Taretto is nu in balbezit. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Conde is nu in balbezit. Conde geeft een lange en hoge pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Samuel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
volton - Bronco Betico fc ch 1:1

22e minuut.
Depdep bereikt de bal nog maar net als eerste. Depdep met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Bonilla de bal onder controle te krijgen. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Bonilla passt de bal met de wreef. Cañadas is nu in balbezit. Taretto verovert de bal door een tackle van achteren. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Samuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Martel probeert naar een medespeler te passen. Pfuhler is nu in balbezit. Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Alcerro rent richting de bal. Alcerro draait met de bal, schiet en ... Salinas bokst de bal weg.

42e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ... Salinas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Conde is nu in balbezit. Conde passt de bal zonder na te denken. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel. Cañadas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samuel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volton 33%, Bronco Betico fc ch 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
volton - Bronco Betico fc ch 1:1

50e minuut.
Puerta kopt de bal weg. Conde rent richting de bal. Conde passt de bal in één keer door. Taretto is nu in balbezit. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Taretto passt de bal met de wreef. Balaci is nu in balbezit. Balaci passt de bal zonder na te denken. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Samuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Puerta speelt de bal door. Conde heeft problemen om de bal te vangen. Conde passt de bal zonder na te denken. Taretto rent richting de bal. Taretto schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bonilla passt de bal in één keer door. Puerta rent richting de bal. Puerta passt de bal zonder na te denken. Conde is nu in balbezit. Conde draait met de bal, schiet en ... Samuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ... Samuel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Taretto passt de bal in één keer door. Puerta is nu in balbezit. Puerta passt de bal zonder na te denken. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pfuhler verovert de bal door een tackle van achteren. Pfuhler met een sublieme pass. Alcerro rent richting de bal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - Bronco Betico fc ch 1:2

74e minuut.
Bolchiş is nu in balbezit. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Martel passt de bal met de wreef. Alcerro is nu in balbezit. Alcerro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Macoto geeft een hoge lob. Taretto is nu in balbezit. Taretto passt de bal met de wreef. Conde rent richting de bal. Conde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci geeft een lange en hoge pass. Puerta kopt de bal weg. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel. Samuel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baquis onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chavez trapt de bal weg. Klungelig pakt Puerta de bal. Puerta speelt de bal door. Conde rent richting de bal. Conde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Conde neemt de hoekschop. Bonilla rent richting de bal. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Samuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Daar is Chavez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavez geeft een hoge lob. Martel geeft de bal voor. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Balaci haalt uit met een fantastische trap. Bobadilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Conde neemt de hoekschop. Taretto maakt een snoekduik en kopt de bal. Samuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Balaci de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
volton - Bronco Betico fc ch 2:2

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Alcerro de bal onder controle te krijgen. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta met een sublieme pass. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde schiet op doel. Samuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cañadas heeft problemen om de bal te vangen. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volton 25%, Bronco Betico fc ch 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
volton - Bronco Betico fc ch 2:2