Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suyapa F.C. FC. REAL ESPAÑA
CTT1 Tactiek YISUS
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
57.7 gemiddelde waardering 41.9
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


7e minuut.
Odonkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasburn maakt een afschuwelijke overtreding. Odonkor raakt geblesseerd tijdens het duel. Odonkor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kominek kopt de bal weg. Wiaderny is nu in balbezit. Deiss onderschept slim de pass. Deiss schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng passt de bal zonder na te denken. Odonkor probeert naar een medespeler te passen. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deiss is nu in balbezit. Suazo speelt de bal door. Karyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyaka draait met de bal, schiet en ... Suazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Calix verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Anh Hưng de bal. Anh Hưng passt de bal in één keer door. Kominek is nu in balbezit. Kominek draait met de bal, schiet en ... Suazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiaderny heeft problemen om de bal te vangen. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Suazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - FC. REAL ESPAÑA 1:0

25e minuut.
Odonkor probeert naar een medespeler te passen. Karyaka is nu in balbezit. Karyaka geeft de bal voor. Daar is Deiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Benegas rent richting de bal. Karyaka verovert de bal door een tackle van achteren. Karyaka passt de bal in één keer door. Deiss rent richting de bal. Deiss geeft een lange en hoge pass. Suazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - FC. REAL ESPAÑA 2:0

33e minuut.
Lara is nu in balbezit. Lara geeft een hoge lob. Perales rent richting de bal. Kominek rent richting de bal. Kominek draait met de bal, schiet en ... Suazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - FC. REAL ESPAÑA 3:0

37e minuut.
Odonkor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kula geeft een hoge lob. Deiss rent richting de bal. Deiss draait met de bal, schiet en ... Suazo bokst de bal weg.

39e minuut.
Klungelig pakt Perales de bal. Kominek is nu in balbezit. Wiaderny rent richting de bal. Deiss onderschept slim de pass. Deiss haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Morales geeft een hoge lob. Lara controleert de bal met de borst. Morales begaat een overtreding. Morales krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Odonkor is nu in balbezit. Odonkor geeft een lange en hoge pass. Kominek is nu in balbezit. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - FC. REAL ESPAÑA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suyapa F.C. 35%, FC. REAL ESPAÑA 65%.
Suyapa F.C. - FC. REAL ESPAÑA 4:0

48e minuut.
Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Arambu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anh Hưng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deiss kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Suazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Arambu begaat een overtreding. Kominek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Odonkor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anh Hưng krijgt zijn hoofd ertegen. Suazo bokst de bal weg.

55e minuut.
Kula passt de bal in één keer door. Karyaka is nu in balbezit. Karyaka passt de bal zonder na te denken. Deiss rent richting de bal. Deiss schiet op doel. Suazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Wiaderny geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karyaka met de inworp. Deiss is nu in balbezit. Deiss draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Wiaderny geeft een lange en hoge pass. Irda is nu in balbezit. Karyaka rent richting de bal. Karyaka geeft de bal voor. Kominek maakt een snoekduik en kopt de bal. Suazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Irda geeft de bal voor. Deiss is nu in balbezit. Karyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyaka geeft een hoge lob. Kominek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Morales kopt de bal weg. Hasburn heeft problemen om de bal te vangen. Hasburn passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Benegas de bal. Benegas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Contreras rent richting de bal. Karyaka onderschept slim de pass. Karyaka speelt de bal door. Deiss rent richting de bal. Deiss draait met de bal, schiet en ... Suazo bokst de bal weg.

90e minuut.
Irda bereikt de bal nog maar net als eerste. Irda speelt de bal door. Karyaka rent richting de bal. Karyaka geeft de bal voor. Kominek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suyapa F.C. 45%, FC. REAL ESPAÑA 55%.
Suyapa F.C. - FC. REAL ESPAÑA 4:0