Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cabañas The Players
532 Tactiek El Ultimo Baile
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 31
solide Schieten goed
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysovergis is nu in balbezit. Chrysovergis passt de bal zonder na te denken. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casco is nu in balbezit. Casco passt de bal zonder na te denken. Antoś is nu in balbezit. Antoś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysovergis rent richting de bal. Chrysovergis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - The Players 1:0

19e minuut.
Corrales heeft problemen om de bal te vangen. Chrysovergis rent richting de bal. Met opzet legt Corrales zijn tegenspeler op de grond. Chrysovergis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chrysovergis kan niet meer verder spelen. Jankowicz komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Rodas controleert de bal met de borst. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Iorgulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Hederman verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Osorio zal de hoekschop nemen. Rodas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jackson met een snelle inworp. Jankowicz is nu in balbezit. Jankowicz geeft een hoge lob. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco schiet op doel. Pyykölä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jankowicz is nu in balbezit. Jankowicz haalt uit met een fantastische trap. Pyykölä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - The Players 2:0

30e minuut.
Pogorzelski kopt de bal weg. Daar is Ziad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Belfort de bal onder controle te krijgen. Carrasco bokst de bal weg. Rodas heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pogorzelski heeft problemen om de bal te vangen. Pogorzelski passt de bal in één keer door. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - The Players 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cabañas 42%, The Players 58%.
Atletico Cabañas - The Players 2:1

49e minuut.
Pogorzelski is nu in balbezit. Pogorzelski passt de bal zonder na te denken. Iorgulescu rent richting de bal. Iorgulescu schiet op doel. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Cabañas - The Players 2:2

53e minuut.
Rubio met de inworp. Corrales probeert de bal met de borst te controleren. Casco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casco krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Doeltrap. Carrasco trapt de bal weg van het doel. Jankowicz kopt de bal weg. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Casco controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bəşiroğlu rent richting de bal. Iorgulescu rent richting de bal. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap. Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cabrera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jankowicz de bal. Casco is nu in balbezit. Casco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Hederman speelt de bal door. Daar is Antoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoś haalt uit met een fantastische trap. Pyykölä bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - The Players 3:2

74e minuut.
Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera geeft een hoge lob. Antoś heeft problemen om de bal te vangen. Casco rent richting de bal. Casco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - The Players 4:2

78e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson speelt de bal door. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowicz schiet op doel. Pyykölä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - The Players 5:2

82e minuut.
Karatzoulidis passt de bal met de wreef. Osorio rent richting de bal. Osorio geeft een hoge lob. Pogorzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorzelski haalt uit met een fantastische trap. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cabañas 44%, The Players 56%.
Atletico Cabañas - The Players 5:2