Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real San Pedro FC FC San Pedro Sula
New2017 Tactiek Pin Pon
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 27.5
poor Schieten weak
average Passen average
good Verdedigen poor


2e minuut.
Obrejan geeft een hoge lob. Arteaga is nu in balbezit. Duarte begaat een overtreding. Arteaga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

3e minuut.
Rebolledo passt de bal met de wreef. Rautakoski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gomero. Gomero krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Duarte rent richting de bal. Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Barjum begaat een overtreding. Arteaga moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Arteaga kan niet meer verder spelen. Zeron komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Almendarez is nu in balbezit. Obrejan onderschept slim de pass. Obrejan geeft een hoge lob. Emerim is nu in balbezit. Emerim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - FC San Pedro Sula 1:0

18e minuut.
Gomero onderschept slim de pass. Gomero probeert naar een medespeler te passen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmann is nu in balbezit. Marmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Montoya geeft een hoge lob. Inworp. Casey met een snelle inworp. Mikayilov is nu in balbezit. Mikayilov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zeron rent richting de bal. Barjum verovert de bal door een tackle van achteren. Barjum geeft een hoge lob. Marmann rent richting de bal. Marmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Rautakoski probeert naar een medespeler te passen. Obrejan rent richting de bal. Obrejan geeft een hoge lob. Emerim maakt een snoekduik en kopt de bal. Béjar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - FC San Pedro Sula 2:0

28e minuut.
Mikayilov met een sublieme pass. Emerim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barjum. Emerim raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Emerim kan niet meer verder spelen. Aceituno komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real San Pedro FC 38%, FC San Pedro Sula 62%.
Real San Pedro FC - FC San Pedro Sula 2:0

61e minuut.
Rautakoski is nu in balbezit. Rautakoski passt de bal zonder na te denken. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Aceituno rent richting de bal. Aceituno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rautakoski met een sublieme pass. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Aceituno is nu in balbezit. Aceituno haalt uit met een fantastische trap. Béjar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikayilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayilov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real San Pedro FC 34%, FC San Pedro Sula 66%.
Real San Pedro FC - FC San Pedro Sula 2:0