Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Guascoran volton
Killer Tactiek Oak-W
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 14
7 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 49
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci passt de bal zonder na te denken. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Conde rent richting de bal. Conde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Puerta probeert naar een medespeler te passen. Conde rent richting de bal. Perecemli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Conde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taretto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Guascoran - volton 0:1

10e minuut.
Perecemli probeert naar een medespeler te passen. Calderon is nu in balbezit. Calderon passt de bal in één keer door. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Taretto kopt de bal weg. Raudales heeft problemen om de bal te vangen. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. Salgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Guascoran - volton 0:2

29e minuut.
Bonilla passt de bal in één keer door. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Bonilla met een sublieme pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Duarte met een sublieme pass. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto draait met de bal, schiet en ... Salgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Guascoran - volton 0:3

36e minuut.
Balaci rent richting de bal. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Raudales rent richting de bal. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci passt de bal met de wreef. Taretto rent richting de bal. Taretto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Raudales passt de bal met de wreef. Bonilla speelt de bal door. Puerta heeft problemen om de bal te vangen. Puerta geeft een lange en hoge pass. Taretto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Macoto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Guascoran 56%, volton 44%.
CD Guascoran - volton 0:3

50e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raudales maakt een afschuwelijke overtreding. Raudales krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Guascoran 58%, volton 42%.
CD Guascoran - volton 0:3