Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronco Betico fc ch Real San Pedro FC
Winningeleven Tactiek New2017
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 37.5
excellent Schieten unsatisfactory
good Passen average
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Alcerro rent richting de bal. Alcerro passt de bal zonder na te denken. Rebolledo rent richting de bal. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Alcerro rent richting de bal. Alcerro passt de bal in één keer door. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Real San Pedro FC 1:0

16e minuut.
Pfuhler onderschept slim de pass. Pfuhler passt de bal met de wreef. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Martel de bal. Martel met een sublieme pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pfuhler rent richting de bal. Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Alcerro is nu in balbezit. Alcerro draait met de bal, schiet en ... Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 45%, Real San Pedro FC 55%.
Bronco Betico fc ch - Real San Pedro FC 1:0

58e minuut.
Daar is Pfuhler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfuhler geeft een lange en hoge pass. Zeron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Blanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alcerro rent richting de bal. Alcerro schiet op doel. De bal raakt de paal. Blanco bokst de bal weg.

59e minuut.
Kekezović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martel met een snelle inworp. Pfuhler geeft een lange en hoge pass. Osorio krijgt zijn hoofd ertegen. Blanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obrejan krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Pazoła kopt de bal weg. Osorio rent richting de bal. Stříbrný is nu in balbezit. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio draait met de bal, schiet en ... Blanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama passt de bal in één keer door. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ... Blanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Real San Pedro FC 2:0

68e minuut.
Chavez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Casey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Martel met de inworp. Pfuhler rent richting de bal. Pfuhler passt de bal zonder na te denken. Alcerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcerro draait met de bal, schiet en ... Blanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Martel met een snelle inworp. Casey rent richting de bal. Casey geeft de bal voor. Pfuhler geeft een hoge lob. Osorio rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Casey verovert de bal door een tackle van achteren. Casey geeft de bal voor. Bobadilla is nu in balbezit. Aceituno is nu in balbezit. Aceituno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Deras kopt de bal weg. Casey kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcerro. Alcerro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 47%, Real San Pedro FC 53%.
Bronco Betico fc ch - Real San Pedro FC 2:0