Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. REAL ESPAÑA Rudos Suertudos
YISUS Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.7 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
solid Passen hopeless
average Verdedigen average


3e minuut.
Bueso heeft problemen om de bal te vangen. Hasburn is nu in balbezit. Hasburn met een sublieme pass. Benegas is nu in balbezit. Benegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso geeft de bal voor. Abudoj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Morales passt de bal met de wreef. Benegas heeft problemen om de bal te vangen. Benegas probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. Arauz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Contreras geeft een hoge lob. Lozano kopt de bal weg. Benegas rent richting de bal. Benegas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Rudos Suertudos 1:0

16e minuut.
Mayes geeft een lange en hoge pass. Betanco rent richting de bal. Lozano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lozano krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lozano rent richting de bal. Lozano geeft een hoge lob. Mayes heeft problemen om de bal te vangen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Bogran de bal. Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal met de wreef. Benegas rent richting de bal. Benegas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Morales passt de bal met de wreef. Daar is Hasburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasburn speelt de bal door. Morales is nu in balbezit. Morales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Castañeda geeft een hoge lob. Inworp. Lozano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hasburn geeft de bal voor. Benegas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Contreras geeft een lange en hoge pass. Perales geeft de bal voor. Morales kopt de bal weg. Benegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Benegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Rudos Suertudos 2:0

29e minuut.
Abudoj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lozano met de inworp. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. Arauz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Mayes geeft de bal voor. Inworp. Lozano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Rudos Suertudos 3:0

37e minuut.
Hasburn verovert de bal door een tackle van achteren. Hasburn passt de bal in één keer door. Benegas is nu in balbezit. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Rudos Suertudos 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. REAL ESPAÑA 12%, Rudos Suertudos 88%.
FC. REAL ESPAÑA - Rudos Suertudos 4:0

54e minuut.
Bueso verovert de bal door een tackle van achteren. Hasburn verovert de bal door een tackle van achteren. Hasburn passt de bal met de wreef. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Wiaderny rent richting de bal. Morales rent richting de bal. Morales passt de bal in één keer door. Benegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Benegas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Bueso geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozano met de inworp. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Rudos Suertudos 5:0

62e minuut.
Inworp. Lozano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hasburn de bal. Hasburn speelt de bal door. Morales met een sublieme pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Rudos Suertudos 6:0

66e minuut.
Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Contreras neemt de hoekschop. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Morales rent richting de bal. Morales geeft de bal voor. Benegas kopt de bal weg. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Arauz met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contreras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benegas probeert de bal met de borst te controleren. Benegas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Claros met de inworp. Contreras rent richting de bal. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Rudos Suertudos 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. REAL ESPAÑA 14%, Rudos Suertudos 86%.
FC. REAL ESPAÑA - Rudos Suertudos 7:0